Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Akut ärende/Jour

Akuta ärenden / Jour

Denna sida används för affärskritiska ärenden utanför kontorstid (som kontorstid avses helgfri vardag 8 – 17). Under kontorstid tar ni kontakt med supporten som vanligt.

Debitering

Vi debiterar 2700 kr exkl moms per påbörjad timme.
(Vid affärskritiska fel orsakade av WGR sker ingen debitering)

Vad är ett affärskritiskt fel/problem

Exempel på detta kan vara:

Var vänlig säkerställ att problemet du upplever inte är lokalt genom att:

Verifiera att vi ej har en driftstörning / pågående planerat arbete genom att besöka startsidan på Wikinggruppen.se. Ni kan även besöka oderland-status.eu och se om det pågår störningar.

Scenarion där vi KAN hjälpa dig:
Du kommer inte åt din webbutik och du har säkerställt att problemet inte är lokalt för dig enligt ovan.

Exempel på faktorer vi INTE kan påverka:

Scenarion där vi INTE kan hjälpa dig under jourtid:
Icke affärskritiska fel som hindrar er från att administrera er webbutik. Exempel på dessa kan vara att ni inte kan lägga till / ändra / ta bort produkter / kategorier / sidor / nyheter / erbjudanden.

Angående Drift

Hela vår driftmiljö övervakas dygnet runt av både Wikinggruppen samt vår driftleverantör Oderland. Vid ev problem notifieras vi direkt via larm. Både vi och Oderland blir därmed direkt medvetna om driftrelaterade störningar och det är därmed inget som behöver felanmälas av respektive butiksinnehavare.

Avvakta därför gärna åtminstone 20 minuter innan felanmälan då ev fel ofta korrigeras snabbt av jourhavande personal hos vår driftleverantör.

Jag har ett problem som inte är affärskritiskt. Vad ska jag göra?

Problemet är akut för mig och jag skulle behöva hjälp så fort som möjligt! Vi har full förståelse för att ni vill ha hjälp så fort som möjligt, men vi hänvisar er till den normala kontaktvägen för support. Vi svarar dig så snart vi kan och vi kontrollerar inskickade ärenden även utanför kontorstid men svarstiden kan variera och är ej garanterad utanför kontorstid.

Anmäl fel

Ange så mycket information som möjligt i er felanmälan, ge exempel på scenario, vilken webbläsare som används, i vilket skede felet uppstår, om ni använder rabattkod eller ej etc.