Filter / Filtrering av artiklar

Ge kunden möjlighet till urval och filtrering

E-handel med avancerad artikelfiltrering för varugrupps och kategorisidor

En av fördelarna man har som e-handlare är att man inte är begränsad av fysiska faktorer som exempelvis golvyta när det gäller att exponera produkter som finns i många olika modeller, storlekar, färger eller från olika tillverkare. Med ett stort sortiment kan det dock bli svårt för din besökare att hitta rätt vilket ställer krav på tydlig struktur och bra sökfunktionalitet för bästa konvertering. Ett bra och uppskattat komplement till detta i din e-handel är ett artikelfilter som ger besökaren möjlighet till så kallad filtrerad navigering och därigenom möjlighet att hitta rätt produkt snabbt.

Med filtermöjligheter i din webbutik ger du kunden möjlighet att snabbt och enkelt hitta till rätt produkt

Din kund kanske söker en inredningsdetalj i en viss färg, en tröja i ett visst material eller i ett prisintervall mellan 600 – 1000 kr. Med hjälp av artikelfiltrering kan besökaren smidigt och enkelt filtrera ut artiklar efter olika värden och/eller egenskaper som du tilldelar respektive produkt.

Funktionen är normalt sett dynamisk, dvs du styr fritt själv vilka värden och egenskaper besökaren skall kunna filtrera utifrån.

Vad kostar det?

En standardversion av filtermodulen ingår i våra e-handelspaket WGR Plus samt WGR Enterprise utan extra månadskostnad.

Om ni idag har WGR Bas eller WGR Direct eller en äldre butiksversion och önskar få filtreringsmöjligheter i er webbutik går det bra att uppgradera till WGR Plus alternativt köpa till modulen separat. Installationskostnaden kan då variera beroende på butiksversion, utförande och önskad funktionalitet etc och offereras från fall till fall. Filtermodulen har utöver det en månadskostnad på 80 kr/mån + moms om den kopplas till WGR Direct eller WGR Bas.

Frågor?

Välkommen att kontakta oss på med er förfrågan.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform

Exempel på butiker med olika typer av artikelfilter

Folkhemmet

Avancerad filtrering på en mängd olika parametrar.