Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Nyhetsbrev

E- post baserade nyhetsbrev är ett kostnadseffektivt och snabbt sätt att marknadsföra din verksamhet på. Genom Wikinggruppens nyhetsfunktion når du snabbt och enkelt ut till dina registrerade kunder!

Inbyggd nyhetsbrevsfunktion
Den i e-handelsplattformen inbyggda nyhetsbrevsfunktionen ger dig möjlighet att enkelt skapa och skicka ut nyhetsbrev till dina prenumeranter och innehåller de grundläggande funktioner du behöver för att effektivt kommunicera och marknadsföra budskap, produkter och kampanjer.

I Wikinggruppens webbutikslösning ingår en nyhetsbrevsfunktion med stöd för utskick till 1000 prenumeranter, samt en kraftfull redigerare för utformning av nyhetsbrev. Editorn skapar html baserade nyhetsbrev vilket gör det möjligt att placera text och bild och länkar direkt i mailet.

Dina kunder kan själva välja att prenumerera eller avprenumerera på dina nyhetsbrev.

Många mottagare?
Har du fler mottagare än 1000 st i ditt nyhetsbrev hänvisar vi till externa alternativ som exempelvis Get a Newsletter, Mailchimp eller Minutemailer vilka kan kan kopplas ihop med webbutiken. Med Get A Newsletter har vi ett samarbete och en färdig djupare koppling mellan systemen på plats och som befintlig e-handelskund hos Wikinggruppen så får du kostnadsfritt skicka upp till 1000 mail per månad hos Get a Newsletter. se http://wikinggruppen.se/e-handel/partners-och-kopplingar/get-newsletter/ för mer info kring det.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform