Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Plock och Packning

Med vår modul för plock och packning får du utökad funktionalitet vad gäller packning av dina produkter och den minskar även risken för felplock. Modulen ger bland annat ett färdigt arbetsflöde för packning med statistik, möjlighet att arbeta med scanner och även styra scanningsfrekvens för olika packare.

Effektivitet och mindre grad felplock

Via modulen får du möjlighet till ett mer automatiserat och färdigt arbetsflöde vad gäller plock och packning där dessa delar är mer integrerade till order mm. Detta gör att man får ett tydligt arbetssätt som minskar risken för felplock. Packmodulen kan användas utan att man har EAN och streckkoder på sina artiklar men fungerar bäst om man har detta då det möjliggör användandet av en scanner/streckkodsläsare. Mer information om hur man kan använda streckkoder finns bland annat här.

Hur fungerar det?

En packare kan vara en individ eller en packstation och kommer vara det som specificerar av vem eller vart en order packades. Alla packare har därmed en unik kod. Denna kod kommer anges varje gång en order ska packas för att identifiera vem det är eller vart en order packas. Det går även välja vilken scanningsfrekvens packaren ska ha. Scanningsfrekvensen avgör hur ofta packaren ska scanna artiklarna under packningen. Om scanningsfrekvensen är inställd på 50% så kommer packaren i snitt varannan gång bli ombedd att scanna artiklarna som packas (eller ange packat antalet manuellt) och de andra gångerna så kommer packat antal vara förifyllt med rätt antal och ordern kan markeras som ”packad” direkt.

Inställningar

Det går att ställa in till vilken orderflik man önskar att färdigpackade ordrar ska flyttas samt om det automatiskt ska skickas ett mail till kunden när en order blivit packad, och i så fall vilken e-postmall som ska användas. Man kan även ställa in hur många ordrar som ska visas när man tittar på en specifik packares packade ordrar.

Video

Vi har tagit fram en enklare presentationsvideo över modulen, se nedan.

Ok, Vad kostar det?

Modulen ingår i WGR Plus samt WGR Enterprise från och med version 13.2. Den kan även köpas till separat till WGR Direct och WGR Bas samt äldre WGR Plus och WGR Enterprise butiker. Modulen kostar i grundutförande 5 400 kr + moms att installera givet att din butik är av version 13.2 eller högre. Är din butik av version 6 – 13 offererar vi modulen från fall till fall. En löpande månadskostnad på 120 kr/mån + moms tillkommer oavsett butiksversion.

Versionskrav

Observera att butiksversion WGR 6.0 eller högre krävs för att vi skall kunna installera och konfigurera modulen.

Kom igång!

Är du intresserad av att komma igång med ett plock & pack modulen i din webbutik hos Wikinggruppen? Vänligen skicka ett mail till

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform