Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

WGR API

Skapa kopplingar för kommunikation med externa system och lösningar...

Vad är ett API?
Ett API  (Application Programming Interface) är en beskrivning av hur en programvara kan kommunicera med en annan programvara eller ett annat system. Med ett API på plats öppnar man upp möjligheter för att knyta ihop system och effektivisera flöden. Exempelvis kan man skicka och ta emot information om produkter, varianter, varugrupper, lagersaldo, kunddata och order från din e-handelslösning hos Wikinggruppen mot externa system som affärssystem, kassasystem, transportsystem etc.

nystart_wikinggruppen_400När är det aktuellt att använda WGR API?
Wikinggruppen har färdiga kopplingar till många system av olika slag. WGR API används i de fall man önskar en koppling till ett system där det inte finns en färdig koppling i Wikinggruppens e-handelslösning, eller i det fall man vill ha en skräddarsydd lösning mellan webbutiken och systemet ifråga.

Hur gör jag om jag vill ha en koppling till ett externt system?
Om du inte har kunskaperna som behövs inom programmering själv eller i din organisation behöver du anlita en programmerare som besitter god kompetens inom JSON.

Dokumentation
På följande länk hittar ni aktuell dokumentation för WGR API

Versionskrav
Observera att butiksversion WGR 6.0 eller högre krävs för att kunna använda WGR API.

Vad kostar det?
WGR API ingår i vår Enterprise e-handelsplattform. För övriga paket tar Wikinggruppen ut en startavgift på 2 000 kr samt en månadskostnad på 99 kr för att sätta upp API:et på ert konto om din webbutik är av version 8.3 eller högre. Är din webbutik av version 6, 7 eller 8.0-8.2 är startkostnaden 4 000 kr samt en månadskostnad på 99 kr /mån. Moms tillkommer på angivna priser. Trafik i form av överförd data genom WGR API räknas på respektive kontos tilldelade bandbredd.

Kom igång
Intresserad av att komma igång med WGR API? Vänligen skicka ett mail till eller ring 0650-75759.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform