Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Page Speed-optimering

Google uppdaterar sina algoritmer och mätvärden för Page Speed regelbundet. Som en följd av detta är det viktigt att webbplatsägare regelbundet uppdaterar och optimerar sina webbplatser för att se till att de presterar på topp då detta kan ha en stor påverkan på hur bra er sida rankar hos Google.

Vad är Page Speed?

Page Speed-optimering handlar om att förbättra hastigheten på en webbplats genom att minska laddningstiden för dess sidor. Detta kan uppnås genom olika tekniker och strategier som minskar filstorlekar, minimerar HTTP-begäranden, förbättrar cachning och optimerar kodning och bilder.

Hastigheten har blivit en viktig faktor för sökmotorer som Google när de rankar webbsidor. Eftersom Google ser hastighet som en indikation på kvalitet och användbarhet, är det viktigt för sökmotoroptimeringsarbetet att optimera webbutikens laddningstid. Dessutom visar forskning att användare har låg tolerans för långsamma webbplatser, och en snabb laddningstid kan öka användarnas engagemang och interaktion med webbplatsen, vilket kan leda till högre konverteringsgrad och försäljning. Genom att optimera laddningstiden kan webbplatsägare ge besökarna en bättre upplevelse och öka chanserna för att de stannar kvar längre och interagerar mer med innehållet.

Testa er sidas mätvärden här

Page Speed mäter hastigheten i din webbutik

Litet paket

3 990 kr 

ex moms

Se vad som ingår

Vi gör en enklare Page Speed-genomgång av er webbutik, där fokus ligger på att identifiera och åtgärda de enkla problem som kan förbättra sidans laddningshastighet. Åtgärderna anpassas beroende på de specifika problemen som Google upplever med sidan. Därefter presenteras en analys av ytterligare möjliga åtgärder på sidan som antingen kräver utveckling eller kan utföras av er själva.

Exempel på åtgärder som kan komma att ingå:

 • Lazyload
 • Optimering av bilder
 • Prioritering av synligt innehåll
 • Asynkrona script
 • Åtgärder av CLS

Stort paket

15 900 kr 

ex moms

Se vad som ingår

Vi tar ett helhetsgrepp om din butiks Page Speed genom att använda Googles mätverktyg för Page Speed där eventuella problem identifieras. Vi anpassar våra åtgärder för att lösa de specifika problemen som Google har upptäckt i just din webbutik. Därefter presenteras en analys av eventuellt ytterligare möjliga åtgärder som vi inte har möjlighet att justera, vanligtvis handlar det om externa script på sidan.

Exempel på åtgärder som kan komma att ingå:

 • Lazyload/Paginering
 • Nytt filformat för bilder – WebP
 • Prioritering av CSS
 • Minifiering av HTML, CSS och JavaScript
 • Optimering av SQL-anrop
 • Responsiva bildstorlekar

Intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

  Dina uppgifter

  Domännamn:

  Vilket Page Speed-paket är du intresserad av?

  Kontaktperson:

  Telefon-nr:

  E-postadress:

  Ev meddelande: