E-logistik

Effektiv logistik till din webbutik

Effektivt lagerhållning och distrubition

elogistik

E-logistik har som affärside att sköta lagerhållningen helt eller delvis av e-handlares sortiment samt all hantering vid beställning inkl distribution till slutkund.

Totalpack™

Genom att använda E-logistik´s tjänst Totalpack™ slipper du därmed all pakethantering och kan helt koncentrera dig på att sälja dina produkter. Detta till totalkostnader som ofta inte är många kronor högre än dina nuvarande portopriser.

Fast pris

Totalpack™ ger en fastprissättning på allt som har med ett köp på webbshoppen att göra. E-logistik analyserar e-handlarens sortiment och kategoriserar det i 3-5 olika priskategorier som vardera har ett fast pris inklusive allt (plock & pack, emballage, frakt, adresshandlingar och sms-avisering). Du vet då exakt vad frakten kostar för en produkt och det blir enkelt att sätta en fraktkostnad.

Några av fördelarna med denna lösning,

framat Spar mycket tid genom att skapa ett automatiserat och effektivt flöde för din logistik.
framat Helt webbaserat, du kan jobba från vilken Internetansluten dator du vill.
framat Mycket lättanvänt, även mindre datavana kan använda systemet.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en startavgift om 10 800 kr för arbetet med att konfigurera kopplingen till E-logistiks system samt en löpande månadskostnad på 80 kr/mån + moms. Kostnaden hos E-logistik beror på hur ditt sortiment ser ut, hur mycket och stort lagerutryme som behövs etc. Kontakta Jonas Berggren för mer information och prisuppgifter.

Tekniska krav

Denna modul är ej kompatibel med WGR Start, Start 2.0 eller WGR Direct.

Mer information & Anslutning

Du är välkommen att ta kontakt med vår kontaktperson, Jonas Berggren för mer information ang kopplingen, prisuppgifter samt E-logistiks system. Du kan också läsa mer på www.elogistik.se där du finner detaljerad information om tjänsten.

Jonas Berggren (E-logistik)
Tel: 070 – 239356
Webb: www.elogistik.se