Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

EasyCashier

Synkronisera din EasyCashier kassa med en webbutik hos Wikinggruppen...

Koppling mellan din webbutik och EasyCashier 3 samt 4

Använder du EasyCashier 3 eller 4 som kassasystem och vill kunna synkronisera det med din webbutik ? Med många ordrar per dag kan manuell hantering av dessa bli rejält tidsödande och risken för inkorrekt lagersaldo ökar.

Wikinggruppen har byggt en koppling mot EasyCashier´s kassasystem som gör att lager alltid hålls aktuellt oavsett om en vara säljs i din fysiska butik eller i din webbutik hos Wikinggruppen.

Hur fungerar det?
Kopplingen är avsedd för att hålla ditt lagersaldo aktuellt oavsett om ett köp görs i din fysiska butik eller i webbutiken. Med kopplingen på plats så skickar EasyCashier automatiskt lagersaldo-uppdateringar till webbutiken så fort det ändras i kassasystemet, dvs i realtid.

Vid en order i webbutiken kommer EasyCashier hämta ordern inom 5 minuter om programmet är igång och därmed synkronisera lagret. Det blir då även möjligt att makulera den från webbutiken. De artiklar som finns på ordern kommer då återställas i lagret hos EasyCashier, och lagersaldot speglas sedan tillbaka till webbutiken därifrån.

Observera att det inte är möjligt att skicka ändrade ordrar till kassasystemet. Om något behöver bytas måste korrigeringen ske i båda systemen manuellt. Det är också viktigt att det är samma artikelnummer på båda sidor.

Vad kostar det?
Wikinggruppen tar ut en löpande månadskostnad på 60 kr samt en startavgift för arbetet med att konfigurera kopplingen till EasyCashier. Startavgiften kostar från 1 295 kr och varierar beroende på din butiksversion samt om du använder EasyCashier 3 eller 4. Välkommen att kontakta oss för en offert.

Systemkrav
Butiksversion WGR 6.0 el högre krävs för att vi skall kunna koppla mot EasyCashier´s kassasystem.

Mer information
Moms tillkommer på ovan angivna priser. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på Wikinggruppen på tel: 0650-757 59 eller för mer information om Wikinggruppens e-handelslösning samt kopplingen till Easycashier. På www.easycashier.se kan du läsa mer om deras kassasystem.