Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Ecster faktura och Ecster delbetalning

Få betalt och öka försäljningen med Ecster faktura och Ecster delbetalning i din webbutik

Om Ecster

ecster_235Ecster erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik genom en bred palett av betalsätt som ger konsumenter möjlighet att finansiera allt från de små vardagsinköpen till de lite större investeringarna.

Ecster faktura

Många kunder föredrar att betala med faktura när de handlar på nätet. Kunden kan tryggt betala sina köp i efterhand och behöver bara ange sitt personnummer.

Ecster delbetalning (även kallat konto)

Delbetalning ger fler personer möjlighet att handla i din webbutik då kunderna inte behöver betala hela summan på en gång. På så sätt får du fler avslut och större ordrar. Kunden får alla sina köp på en samlingsfaktura månaden efter inköpet.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar inte ut någon avgift  för installationen givet att butiksversion WGR 6.0 eller högre används.

Mer information & anslutning till Ecsters betaltjänster

Om du vill ha vidare information om Ecsters tjänster är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Wikinggruppen eller med Ecster direkt på telefon 08 – 701 79 10.
Du kan också läsa mer på http://www.ecster.se/

Kundtjänst Ecster
Tel: 08-701 79 10
E-post: 

Paketlösning för e-handel

Wikinggruppen har tillsammans med Ecster tagit fram en komplett paketlösning för e-handel, se Ecsters e-handelslösning med Wikinggruppen

Vill du testa butikslösningen?

Du är välkommen att fritt och förutsättningslöst testa Wikinggruppens e-handelsplattform under 30 dagar för att i lugn och ro kunna utvärdera om den passar dig och din verksamhet.

    Relaterade länkar
    Ecster pay
    Webbutikslösning från Wikinggruppen