Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Get A Newsletter

Smidigt verktyg för dina nyhetsbrev

Effektivt verktyg för din marknadskommunikation

Nyhetsbrev  är rätt använt ett fantastiskt bra verktyg för ökad försäljning, skapande av Get A Newsletter långsiktiga relationer och varumärkesbyggnad. Wikinggruppen har därför ett samarbete med Get a Newsletter, ett svenskt företag som har ett smidigt och lätthanterligt verktyg för nyhetsbrev.

Hur fungerar Wikinggruppens koppling mot Get a Newsletter?

Du skapar enkelt mottagarlistor direkt i webbutikens kontrollpanel som sedan kan skickas över till Get A Newsletter med ett klick.

Hur fungerar det hos Get a Newsletter?

Hos Get a Newsletter skapar du enkelt grafiskt tilltalande nyhetsbrev. Välj bland mallar som är grundligt testade och skapa sedan ditt brev med en användarvänlig blockeditor som är intuitiv och har dra och släpp-funktionalitet. Organisera dina mottagare med listor och skicka när det passar dig, Direkt, automatiskt eller schemalagt.

Kundsegmentering

I Wikinggruppens alla e-handelsplattformar Start, Bas, Plus och Enterprise finns funktionalitet för avancerad kundsegmentering. Filtrering kan göras på ett antal olika parametrar, tex alla som köpt ur en varugrupp, från en specifik stad eller mellan datumintervall. Läs mer om kundsegmentering här

Statistik & Uppföljning

Se statistik i form av öppningsfrekvens, Antal klick på länkar mm. Du kan även koppla nyhetsbrevet mot Google Analytics och där mäta avslut och konvertering.

Ok, Hur kommer jag igång?

Som befintlig e-handelskund hos Wikinggruppen så får du kostnadsfritt skicka upp till 1000 mail per månad hos Get a Newsletter. Välkommen att kontakta oss på för inkoppling.

Observera att butiksversion 6.0 eller högre krävs för att få mesta möjliga affärsnytta av Get a Newsletter modulen.