Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Logtrade - en nyckelpartner på Wikinggruppen

Förbättra er e-handel smidigt och snabbt med Logtrade. Logtrade erbjuder fraktlösningar i världsklass och som nyckelpartner erbjuder vi bästa möjliga integration.

Ta full kontroll över dina leveransflöden med Logtrades transportadministrationssystem (TA-system). Det är en multifunktionell lösning som kopplar upp er försändelser i realtid. Logtrades lösning har beprövats och testats i tre decennier och är därmed även redo för dig som vill skala upp. Systemet kan hantera tusentals dagliga försändelser och du kan känna dig trygg med att det även klarar av perioder av ordertoppar. Logtrades TA-system hjälper dig att hantera de mest komplexa leveransflödena på ett smidigt sätt. Du kan till och med automatisera processen för hur du planerar, skickar, spårar och analyserar leveranser, samt hur du hanterar returer.

Funktionalitet utöver standard: 

 

Hur kommer jag igång?
För att använda Logtrade behöver ni först teckna ett avtal med Logtrade. Sedan kontaktar ni Wikinggruppen för att beställa en orderkoppling som kopplar ihop Logtrade med Webbutiken.

Vad kostar det att använda?
Vi kan erbjuda fördelaktiga priser för Logtrades TA system men ni kan även själva prata direkt med Logtrade. 

Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 2500 kr* för att installera kopplingen mellan webbutiken och Logtrade system samt en löpande månadskostnad på 150 kr/mån + moms för underhåll av kopplingen mot Logtrade. 

Wikinggruppens kostnad för orderkoppling till Logtrade blir därmed 4300 kr första året och därefter 1800 kr/år. (Alla priser är angivna exkl moms)

*Givet version 8.4 eller senare samt ej ombyggd frakthantering.

 

Vill du ha mer information om Logtrade?
Läs mer om systemet via deras hemsida logtrade.se

Logtrades WGR kontaktperson
E-post:
Telefon: 040 63 07 226

Mer information och beställning
Vänligen ta kontakt med Wikinggruppen
Tel: 0650-757 59
E-post: