Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Match2One – intelligent annonsering

Driv trafik till din webbutik med intelligent annonsering

Match2One erbjuder en annonsplattform för intelligent och självlärande annonsering. Dina annonser visas hos tusentals kvalitetssäkrade publicister och annonsnätverk på ett kostnadseffektivt sätt och dessutom helt automatiserat. Du når antingen helt nya kunder genom s k “Prospecting” kampanjer, eller kan locka tillbaka besökare som besökt din sida med “Retargeting” kampanjer.

Hur fungerar det?

 Hitta nya kunder – Prospecting kampanjer
Alla produkter har köpare. Däremot är det ofta en stor utmaning att hitta precis rätt köpare och dessutom nå tillräckligt många. En Prospecting kampanj hittar automatiskt rätt köpare till dina produkter genom att placera dina annonser på en mängd sidor och kontinuerligt utvärdera var de fungerar bäst. Din annonsering optimeras därmed helt automatiskt och blir mer träffsäker ju mer data det finns att tillgå.

 Adressera tidigare besökare – Retargeting kampanjer
En typisk kund besöker en webbutik flera gånger innan det leder till ett köp vilket är en av anledningarna till att de flesta webbutiker har väldigt många besök varje dag som inte leder till köp. I snitt ligger konverteringsgraden på ca 2-3% vilket betyder att 97-98 av 100 besökare inte handlar i din webbutik. En Retargeting-kampanj visar annonser till besökare som lämnat din webbshop utan att köpa något och ökar därigenom effektivt mängden återbesök och den totala mängden köp.

Auto-pilot
Placeringen av dina annonser är automatisk och optimeras över tid baserat på den existerande trafiken på er hemsida samt de som köper produkter av er. Det betyder att kampanjen kommer bli bättre och bättre på att hitta nya kunder och driva relevant trafik till din webbutik. Det är därför viktigt för bästa utfall att man låter kampanjen gå över en längre tid – helst över två månader.

Hur bör jag vikta min annonsering?
Rekommendationer är individuella för respektive företag men generellt sett så rekommenderar Match2One en kombination av båda kampanjtyperna med ca 70% av månadsbudgeten på Retargeting och 30% Prospecting. Är du osäker på hur du vill göra rekommenderar Match2One att du börjar med Retargeting kampanjer.

Vart visas annonserna?

Genom annonsplattformen visas dina annonser hos ett stort antal kvalitetssäkrade publicister och annonsnätverk kostnadseffektivt och helt automatiserat. Några exempel är Aftonbladet, Expressen, Linkedin, Spotify mfl.

Vad kostar det?

Varken Wikinggruppen eller Match2One har någon startavgift varpå kostnaden blir din valda annonsbudget.

Support & hjälp

Som kund hos Wikingruppen har ni full tillgång till Match2One´s premium support vilket innebär personlig service. Ni kan komma i kontakt med Match20ne via chatten i annonsplattformen genom att klicka på chatt-ikonen längst ner i högra hörnet i annonsplattformen. Chatten är öppen mellan 09.00 – 18.00 varje vardag.

Ok, Hur kommer jag igång?

Ingångar till Match2one´s annonsplattform är förberedda och tjänsten är tillgänglig för alla kunder hos Wikinggruppen som använder vår e-handelsplattform version 6.0 eller högre. Detta gör det enkelt att komma igång. Så här gör du,

1. Logga in på din kontrollpanel hos Wikinggruppen och klicka sedan på “Annonsplattform” ikonen. Klicka därefter på ”Öppna Match2One”
2. Skapa dina annonser direkt i annonsplattformen
3. Lansera din kampanj och låt autopiloten hitta dina kunder
4. Följ resultaten och se vilka annonser som driver trafik och leder till köp

Frågor kring tjänsten Match2One erbjuder?

Välkommen att kontakta Match2One på tel 0760-948 327 alternativt