Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Specter

Webbutik + Affärssystem = optimalt flöde!

Skicka order och kundinfo från din webbutik till ett affärssystem utan manuell hantering!

specter2När ni glädjande nog får många ordrar/dag uppstår problemet att en manuell hantering av dessa nya kunder samt ordrar blir rejält tidsödande. Vi har därför inlett ett samarbete med Specter AB, ett företag som har ett enkelt, smidigt och bra affärssystem som dessutom är helt webbaserat samt anpassat för mindre företag. Vi har tillsammans med Specter skapat en koppling mellan webbutiken till affärssystemet.

Skicka kund & order till affärssystemet samt synkronisera artiklar, lager m.m

Integrationen innebär att order och kunduppgifter med ett klick (eller helt automatiskt om så önskas) förs över till Specter SBM i realtid. Du slipper därmed all tidsödande dubbelinmatning av kund och order. Vi synkar också viss produktinformation, pris och lagret hämtas ner från Specter och hålls uppdaterade i webbutiken.

Vissa villkor för att detta ska fungera behöver uppfyllas:

Även eventuell koppling mellan Klarna-Specter ingår om det önskas.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en löpande månadskostnad på 250 kr samt startavgift om 2 795 kr för arbetet med att konfigurera kopplingen till Specters system. Kostnaden för Specters affärssystem är beroende på antal tillkopplade moduler men det rör sig i normalfallet om ca 375 kr/månaden. (moms tillkommer på alla angivna priser).

Några av fördelarna med Specter Business Managment:

framat Du spar massor av tid genom att skapa ett automatiserat och effektivt flöde.

framat Helt webbaserat. Du når ditt system från vilken Internetuppkopplad dator som helst, även via din mobiltelefon.

framat Mycket lättanvänt, även mindre datavana kan använda systemet utan problem.

framat Specter har en av skatteverket godkänd kassamodul som du som även har en fysisk butik kan köra. Du får därmed alltid ett automatiskt uppdaterat och korrekt lagersaldo oavsett om du säljer i webbutiken eller den fysiska butiken.

framat Specter tar backup på dina data varje natt, lägger in nya systemversioner och ger support.

framat Du får behörighetshantering som gör det möjligt att dela arbetet i samma Spectersystem mellan olika företag. Låt personalen på t.ex ett lagerhotell se enbart de uppgifter de behöver för att utföra sitt arbete. Flödet Offert – Order – Utleverans – Faktura – Bokföring kan flyta mellan olika företag och platser lika enkelt som mellan medarbetare inom samma företag.

Mer information & Anslutning

Du är välkommen att ta kontakt med oss eller direkt med Specter för mer information angående kopplingen samt Specters affärssystem. Du kan också läsa mer på www.specter.se där du finner detaljerad information om tjänsten.

Specter AB
Tel växel: 0304- 64 94 00
E-post:
Webb: www.specter.se

 Se fler tillgängliga kopplingar och partners i Wikinggruppens e-handelsplattform