WGR Enterprise - För professionell e-handel

WGR Enterprise är e-handelslösningen för dig som omsätter eller planerar att omsätta ca 8 miljoner och uppåt i din e-handel och önskar en komplett och professionell e-handelsplattform som kan hantera stora volymer av besökare och beställningar.

Vill du ha en bättre plattform än dina konkurrenter?

WGR Enterprise är en komplett och professionell e-handelsplattform som kan hantera stora volymer besökare och order per dag. Plattformen är helt anpassningsbar, både vad gäller frontend samt backend och kan därför skräddarsys för att passa din verksamhet perfekt och så att du får en bättre plattform än din konkurrenter. Utöver detta får du även löpande stöd, hjälp och support från en av Sveriges största och mest erfarna e-handelsleverantörer!

Avancerade funktioner som arbetar för dig

Enterprise paketet innehåller en mängd avancerade funktioner. Skulle du ändå sakna något kan vi skräddarsy lösningar mycket kostnadseffektivt, be gärna om en offert och jämför!

Du får professionellt stöd & hjälp

I uppstarten kan det vara mycket att tänka på och det kan vara en trygghet att ha en och samma person som håller ihop allting. Därför får du 20 timmars tillgång till en egen projektledare hos Wikinggruppen som hjälper dig genom processen att starta upp din butik samt även ger dig tips och råd om hur du växer.

Du får samverkan med andra system

Framgångsrik E-handel idag utgörs inte av ett system utan flera samverkande som tillsammans skapar ett optimalt flöde för att driva trafik, konvertera trafiken till betalande kunder och hantera beställningar och kunder på ett tidseffektivt sätt. Wikinggruppen har färdiga kopplingar till ett stort antal utvalda partners som är de bästa inom sin bransch.

Du får trygghet

Du väljer själv nivå på en egen så kallad managed server där din butik driftas i en avskild miljö för bästa prestanda och stabilitet. Skulle det mot förmodan hända något når du som Enterprise kund oss samt även driftleverantören på ett journummer 24/7!

Du kan nå ut till hela världen

Stöd för flera språk och flera olika valutor med automatisk växelkursuppdatering.

Du vill ha en problemfri flytt

Varje vecka flyttar kunder till Wikinggruppen från andra typer av e-handelslösningar. Vi har därför byggt upp en gedigen erfarenhet över hur en övergång skall göras på bästa sätt. Görs en flytt rätt så blir det ingen nertid eller negativa SEO konsekvenser för din e-handel.

En av Sveriges mest erfarna e-handelsleverantörer

En mycket viktig framgångsfaktor är att man får stöd & hjälp på sin e-handelsresa. Wikinggruppen har jobbat med e-handel sedan 2005 i tusentals projekt och har därmed kunnat bygga upp en fantastisk kompetens kring e-handel. Som Enterprise kund får du tillgång till våra mest erfarna medarbetare som kommer spela en aktiv roll i att utveckla din affär online så att ska kunna nå dina mål! Läs mer om ditt team


Jerry Edfors

Jerry har 12 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare att öka konvertering och försäljningen.


Louise Tollstedt

Louise har arbetat med e-handel sedan 2017 och har tidigare även varit Customer relations manager. Med den erfarenheten i ryggen kan Louise guida e-handlare genom val och möjligheter och hitta den bästa lösningen för varje unik kund.


Carin West

Carin har erfarenhet inom både e-handel och marknadsföring. Carin kan med sin erfarenhet hjälpa e-handlare hitta den bästa möjliga vägen för att kunna växa och nå sin fulla potential.

Vill du bli en e-handelsraket också?

Svea Ekonomi kartlägger och listar årligen de 100 e-handelsföretag som växer snabbast i Sverige. De företag som tar sig in på listan är de som har haft den högsta procentuella omsättningsökningen under det senaste mätbara året.

Wikinggruppen kan med glädje och stolthet konstatera att ett stort antal av Wikinggruppens kunder återfinns på 2020 års lista, inte mindre än 12 st av de 100 snabbast växande e-handlarna i Sverige använder Wikinggruppens e-handelsplattform. Några utmärker sig lite extra, bla Posterstore som placerat sig topp 10. Detta tar vi som ett väldigt bra och konkret bevis på att vår e-handelsplattform och vårt helhetskoncept med flexibilitet, unik design samt stöd och hjälp till våra e-handlare på många områden fungerar riktigt bra!

Med Klarnas säkra och enkla köpprocess kan du öka din försäljning rejält. I kassan behöver dina kunder bara uppge information som de kan utantill och de behöver inte betala innan de har fått och godkänt varan. Enkelheten i detta leder till att konverteringen blir hög, dvs att en stor del av de som kommer till kassan också genomför sitt köp. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt. Wikinggruppen är Klarna Native partner varpå vi har en maximal integration mot Klarnas system samt kan inkludera Klarna Checkout i vårt erbjudande.

Självklart väljer du själv bland alla betalsätt och kopplingar, här ser du fler populära alternativ.

Framgångsrika WGR kunder

94%

Bra support

94% tycker att de får bra eller mycket bra hjälp från vår kundtjänst

85%

Enkel att använda

85% tycker att e-handelsplattformen är enkel eller mycket enkel att använda

86%

Bra helhetsintryck

86% är nöjda eller mycket nöjda med Wikinggruppen som helhet

Läs kundundersökning

Vanliga frågor och svar