Grafisk design

Behöver ni hjälp med er visuella identitet eller grafiska element? I denna tjänst får ni hjälp av en grafisk designer som arbetar utifrån era önskemål.

Detta ingår i tjänsten

Ett varumärke är den helhetsbild som dina kunder associerar med din verksamhet. Att bygga ett starkt varumärke handlar om att skapa förtroende, lojalitet och igenkänning hos din målgrupp. En stark varumärkesidentitet är avgörande för att bygga upp en attraktiv och trovärdig hemsida, där just grafisk design spelar en viktig roll. Färger, typsnitt och designelement är av stor betydelse när det handlar om att skapa en enhetlig och igenkännbar visuell identitet. Genom att vara konsekvent i användningen av dina visuella element kan du bygga upp förtroende och igenkänning hos dina kunder.

Kundrelationer grundade på förtroende bygger starka band mellan företag och kunder, vilket ofta leder till ökad kundlojalitet och återkommande affärsmöjligheter.

Hur går det till?

Vår grymma grafiska designer arbetar enligt dina önskemål och skapar bilder varje månad som motsvarar det du önskar. Det kan handla om att marknadsföra speciella erbjudanden eller att anpassa startsidan till årstiden.

Vi är här för att hjälpa dig att upprätthålla en stark och igenkännbar närvaro som styrker ditt varumärkes identitet på er hemsida. I denna tjänst kan du välja mellan två olika paket. Läs mer om alternativen här nedan:

50% rabatt för butiker hos Wikinggruppen

Litet

ord. 3 800 kr
1 900 kr /mån

ex moms

En månads uppsägningstid, från nästa avtalsperiod.

Kontakta oss
Se vad som ingår
  • En bild utformad för valfri placering på hemsidan
  • En bild avsedd att delas i externa kommunikationskanaler

Detta paket är perfekt för er som vill förnya webbplatsen regelbundet eller vill framhäva speciella erbjudanden varje månad.

50% rabatt för butiker hos Wikinggruppen

Standard

ord. 7 800 kr
3 900 kr /mån

ex moms

En månads uppsägningstid, från nästa avtalsperiod.

Kontakta oss
Se vad som ingår
  • Upp till 3 bilder utformade för valfri placering på hemsidan
  • Upp till 3 bilder avsedda att delas i externa kommunikationskanaler

Det här alternativet är idealiskt för er som frekvent har erbjudanden och önskar att framhäva dem på webbplatsen och i externa kanaler.