Klarna Native

Vad innebär det att Wikinggruppen är Klarna Native partner?

Wikinggruppen blir Sveriges första Klarna Native parter
Wikinggruppen och Klarna inledde 2015-04-09 ett nytt och djupare samarbete där Wikinggruppen blir så kallad Klarna Native Partner. Samarbetet har möjliggjorts med hjälp av ny teknologi som gör att Wikinggruppen mycket enkelt och smidigt kan integrera och driftsätta den kompletta kassalösningen Klarna Checkout.

Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift – Bara en volymbaserad transaktionsavgift
Wikinggruppen nu därför erbjuda Klarna Checkout till alla nya och befintliga kunder helt utan startavgift eller månadsavgift från Klarna. Du betalar alltså bara en volymbaserad transaktionsavgift med det nya upplägget.

Förinstallerat – Enkelt att komma igång och använda
Då Wikinggruppen som Klarna Native partner redan har Klarna Checkout förinstallerat i alla paket är det mycket smidigt att komma igång. Oavsett om köparen väljer att betala med faktura, konto, banköverföring eller kort, har du som e-handlare en kontakt, ett kontrakt och avstämningsfil. Enklare blir det inte.

Alla kunder hos Wikinggruppen erbjuds det nya upplägget med Klarna Checkout!
Samtliga e-handelskunder hos Wikinggruppen kommer erbjudas möjligheten att gå över till det nya avtalet som är fördelaktigt oavsett om du redan är Klarna kund eller inte.

Läs mer om Klarna Checkout och Native samarbetet

Läs mer om Klarna Checkout hos Wikinggruppen

Är du inte kund hos Wikinggruppen än?

Läs mer om Wikinggruppens e-handelsplattform