Andekvarts

Allt inom smyckes tillverkning

Vad heter ert företag?
Andekvarts AB

När startade ni er e-handel?
2011

Inom vilken bransch är ni verksamma / vad säljer ni?
Smyckestillbehör, ädelstenar, silver, trumlade stenar, läder, wire, kortlekar, böcker. Allt inom smyckes tillverkning. Stort sortiment med många ovanliga stenar.

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Webbshoppen startades i liten skala och med ringa inkomster. Bytte webbshop från wordpress till Wikinggruppen. Då kunde jag äntligen börja koncentrera mig på att sälja och förverkliga kunderna förväntningar. Fin layout, fina bilder (trots dålig fotograf!) lätt att hitta och lätt att manövrera. Idag säljer jag betydligt mycket mera än vad jag tidigare kunde drömma om.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Jag kollade runt på olika e-handelsplattformar, var nära att välja en annan partner, men dessa visade sig ha mycket dolda avgifter och så blev man fast i en köpt plattform igen, vilket var något jag absolut inte ville ha igen. Hittade dessutom inga negativa recensioner i huvudtaget på wikinggruppen. Efter det var valet mycket enkelt.

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Mycket bra, bra support och trevliga människor

Hur ser ni på framtiden?
Jag kommer att fortsätta att utveckla min webbshop tillsammans med Wikinggruppen. Inom en snar framtid hoppas jag även kunna lansera mig i Europa, vilket inte skall vara ett hinder tillsammans med Wikinggruppen.

Webbplats
Välkommen att besöka www.andekvarts.se

Fler kundcase