31 december, 2019

Gott Nytt År :)

Från oss alla, till er alla...

Vi på Wikinggruppen vill börja med att tacka alla kunder, samarbetspartners och vänner för ännu ett ett fantastiskt bra och roligt år! Vi har fortsatt haft en stor kundtillströmning under 2019 och även tagit in nya duktiga medarbetare varpå vi nu är 43 st som arbetar här med att hjälpa våra kunder att lyckas.

Det har hänt mycket positivt under 2019 och vi börjar få ut mer och mer synergier som del av Visma familjen med allt vad det innebär i form av resurser. Vi blev även i år ett DI Gasellföretag och fick ta emot ytterligare ett diplom på Gasellgalan i Falun. Kort sagt, det har hänt mycket positivt under året och vi känner att vi har lagt en väldigt bra grund för 2020 & 2021.

Det är även alltid otroligt spännande att få följa ”våra” e-handlares resor framåt och uppåt under året. Svea Ekonomi kartlägger och listar årligen de 100 e-handelsföretag som växer snabbast i Sverige. De företag som tar sig in på listan är de som har haft den högsta procentuella omsättningsökningen under det senaste mätbara året.

Det är med glädje och lite stolthet som vi konstaterar att flera av Wikinggruppens kunder återfinns på ”snabbväxar” listan, inte mindre än 10 st av de 100 som listas använder vår plattform vilket vi naturligtvis är stolta över och tar som ett kvitto på att vi ger ett bra stöd och möjligheter att växa sin verksamhet hos oss.

Nu tittar vi framåt mot 2020, vi har en hel del riktigt bra saker under uppbyggnad som kan ge ”våra” e-handlare en skjuts framåt i deras verksamheter.

Gott nytt år till er alla, önskar vi alla på Wikinggruppen!


← Se alla nyheter