Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

31 december, 2020

Gott Nytt År! :)

Från oss alla, till er alla...

Vi på Wikinggruppen vill börja med att tacka alla kunder, samarbetspartners och vänner för ännu ett år! Vi har fortsatt haft en stor kundtillströmning under 2020 med massor av nya e-handlare samt befintliga som flyttat till Wikinggruppen från andra lösningar. Vi har även tagit in nya duktiga medarbetare varpå vi nu är 45 st som arbetar här med att hjälpa våra kunder att lyckas med sin e-handel.

Det har hänt mycket under 2020 som varit ett intensivt år på många sätt pga Covid situationen och vi har även haft extrema volymer i systemen under vår och höst men allt har fungerat bra vilket känns riktigt bra!

Det är som alltid otroligt spännande att få följa ”våra” e-handlares resor framåt och uppåt under året. Svea Ekonomi kartlägger och listar årligen de 100 e-handelsföretag som växer snabbast i Sverige. De företag som tar sig in på listan är de som har haft den högsta procentuella omsättningsökningen under det senaste mätbara året.

Det är med glädje och stolthet som vi konstaterar att flera av Wikinggruppens kunder återigen återfinns på ”snabbväxar” listan. Detta är vi naturligtvis är stolta över och tar som ett kvitto på att vi ger ett bra stöd och möjligheter att växa sin verksamhet hos oss.

Nu tittar vi framåt mot 2021, vi har en hel del riktigt bra saker på ”G” som kan ge ”våra” e-handlare en skjuts framåt i deras verksamheter och förbättra marginaler och konkurrenskraft!

Gott nytt år till er alla, önskar vi alla på Wikinggruppen!


← Se alla nyheter