31 december, 2017

Gott nytt år!

Från oss alla, till er alla...

Vi på Wikinggruppen vill börja med att tacka alla kunder, samarbetspartners och vänner för ett fantastiskt bra och roligt 2017! Vi har haft en stor kundtillströmning under året och tagit in nya duktiga medarbetare varpå vi nu är 33 st som arbetar här med att hjälpa våra kunder att lyckas.

Tillsammans med vår driftleverantör har vi under året gått igenom hela driftmiljön och förstärkt samt uppdaterat över hela linjen. Vi har även kunnat lägga rejält med resurser på utveckling av e-handelsplattformen, nya moduler mm, bland annat i form av en returhanteringsmodul (lanseras Q1 – 2018) samt en egen datadriven rekommendationsmotor. Tillsammans med nya spännande samarbeten inom olika områden, bla AI känner vi nu att vi har lagt en väldigt bra grund för kommande år.

Det är även alltid otroligt spännande att få följa ”våra” e-handlares resor framåt och uppåt och vi är säkra på att 2018 inte blir ett undantag, det ser vi helt enkelt till att det blir tillsammans! :)

Gott nytt år till er alla, önskar vi alla på Wikinggruppen!

Mvh, Jonte, Erik, Oskar, Jerry, Kattis, Pernilla, Marlene, Göran, Kenneth, Caroline, Gustav, David, Per, Ida, Pontus, Johan S, Johan N, Sofia, Fredrik H, Albin, Petter, Fredrik L, Oskar D, Niklas, Per E, Adam, Hans, Mikko, Sandra, Niklas, Peter, Jonas och Robin


← Se alla nyheter