17 februari, 2017

husochhemma.se

husochhemma.se relanseras...

Hos husochhemma.se hittar du det mesta till hus och hem, i dagsläget ca 30.000 artiklar från ca 100 olika leverantörer!

husochhemma.se använde tidigare en annan e-handelslösning men har nu gått över till Wikinggruppens e-handelsplattform. Den nya butiken grundar sig på Wikinggruppens WGR Plus paket och är utbyggd med del skräddarsydd funktionalitet för att matcha husochhemmas verksamhet perfekt.

Vi ställde 4 snabba frågor till husochhemma,

Hur har er utveckling / e-handelsresa sett ut fram tills nu?
Det hela började med ett e-handelsbolag vi startade 2015 som enbart sålde enklare pooler och spabad med dropshipping. Detta visade sig bli en succé affärsmodell. Så vi sade till oss själva ”Varför inte sälja allt till hus och hemmet med denna modell?”.

Varför valde ni Wikinggruppen som partner för er e-handelssatsning?
Efter ett tag på vår äldre plattform kände vi ganska snabbt att vi inte kunde utvecklas i den fart vi önskade. Så vi letade väldigt aktivt efter nya plattformer och fick in många offerter. Det var en samarbetspartner som hade Wikinggruppen som plattform på sin butik. Så vi hittade Wikinggruppen lite på ett bananskal. Efter kontakt med säljare där jag presenterade vår framtid och krav på hemsida så kändes det rätt direkt. Inte nog med det, så var priset otroligt lockande! Våra krav var ganska stora, både nu och framåt. Men Wikinggruppen kunde möta dessa krav!

Hur har samarbetet fungerat med Wikinggruppen?
Mycket bra. Dem är väldigt tillmötesgående och snabba i svängarna. Programmerarna är väldigt kunniga och hjälper oss otroligt mycket med allt vi behöver hjälp med!

Hur ser ni på framtiden?
Framtiden ser mycket ljus ut! Efter bytet till Wikinggruppen har försäljningen ökat otroligt mycket och även med tillbehör.

 

Vi tackar för förtroendet och önskar Mattias & Ewelina all lycka med sin nya webbutik hos Wikinggruppen! Välkommen att besöka husochhemma.se


← Se alla nyheter