3 februari, 2016

Klarna Direkt!

Klarna lanserar nu Klarna Direkt – Sveriges snabbaste betalsätt?
Klarna Direkt kan enklast förklaras som en mycket smidig betalning som genomförs endast med Mobilt BankID direkt i Klarnas kassalösning, Klarna Checkout. För användaren innebär det nya betalsättet att man slipper hålla reda på kreditkort, bankdosa, telefonnummer eller en extra app. Det enda som behövs är Mobilt BankID.

När kan kunderna använda Klarna Direkt?
Klarna lanserar det under februari 2016. Då kommer det erbjudas till alla som redan har kopplat ett konto till Klarna, genom funktionen Betala med ett klick, i Mitt Klarna vilket är nästan 600 000 kunder. Senare i vår kommer kunder ha möjligheten att registrera sig direkt i Klarna Checkout i samband med ett köp. Det går så klart att registrera sig i Mitt Klarna redan nu, så att man är redo att betala med Klarna Direkt när det lanseras.

Hur fungerar tjänsten mer specifikt?
Första gången man använder tjänsten så väljer användaren det bankkonto man önskar att pengarna ska dras ifrån. När det är klart kommer användaren att kunna handla med bara ett Mobilt BankID genom att bekräfta köpet vid varje köptillfälle. Tjänsten använder Autogiros befintliga struktur för att genomföra transaktioner, men inga pengar kommer att dras automatiskt utan de dras från bankkontot först när butiken har skickat iväg paketet. Klarna Direkt – Video.

Hur lägger jag till Klarna Direkt i min webbutik?
Klarna Direkt är bara för webbutiker som använder Klarna Checkout. Det kommer där, helt automatiskt att läggas till som ett alternativ i kassan och du som e-handlare behöver inte göra något.

Har du inte Klarna Checkout än?
Som Klarna Native partner kan Wikinggruppen erbjuda Klarna Checkout utan månadskostnad eller startavgift från Klarna. Klarna Checkout är inkluderat och färdig att användas i Wikinggruppens samtliga e-handelspaket version 6.0 el högre. Kom igång med Klarna Checkout

 


← Se alla nyheter