15 mars, 2018

Snart erbjuder vi två annonsplattformar

Wikinggruppen har tillsammans med Klarna ett mervärdespaket för våra gemensamma kunder. En del i detta mervärdespaket är en annonsplattform som levererat positiva resultat och hjälpt våra e-handlare att driva trafik på ett kostnadseffektivt sätt. Annonsplattformen är tillgänglig direkt via butikens kontrollpanel, och man behöver inte heller installera något vilket gör det väldigt snabbt och effektivt att sätta upp nya annonskampanjer. Snart utökas era valmöjligheter då vi kommer ha 2 annonsplattformar!

Ytterligare en annonsplattform för dig som är kund hos Wikinggruppen & Klarna

Just nu jobbas det på en ny annonsplattform med planerat lanseringsdatum den 30:e april. Denna nya plattform kommer erbjuda mycket ny funktionalitet och vi kan redan nu avslöja att Klarna ingått samarbetsavtal med Google. Detta innebär att Google AdWords, Google Shopping och Google Display Network kommer att inkluderas i den kommande annonsplattformen.

Parterna som driver utvecklingen av den nya plattformen är Klarna, Google, Pipeads, Danads samt Wikinggruppen. För de som redan nu vill testa den kommande plattformen och är kund hos Wikinggruppen och Klarna vill Google och Klarna ge dig möjligheten, därav erbjuder de dig ett introduktionserbjudande på 1000 kr att annonsera gratis för på Google. PipeAds har förberett ett team av Google Success Managers som kommer vara din guide och en hjälpande hand för optimeringen av din testannonsering. Ta kontakt med dem redan idag via nils.jernsather@pipeads.com

Match2One Annonsplattform

Den nuvarande annonsplattformen finns på plats i din kontrollpanel och är nu öppen för alla kunder som använder Wikinggruppens e-handelsplattform version 6.0 el högre. Parterna som driver denna annonsplattform framåt är fortsättningsvis Match2one tillsammans med Wikinggruppen.

Har ni frågor om Match2One’s plattform kan ni kontakta .

Inte testat någon annonsplattform än?

För dig som idag ännu inte provat någon av de annonsplattformar som erbjuds via Wikinggruppen är det kanske dags? Du finner i så fall uppgifter till respektive plattforms kontaktpersoner ovan!


← Se alla nyheter
Annonsplattformar Wikinggruppen