3 september, 2015

Wikinggruppen blir e-handlare :)

bakplat.se lanseras...

Som en av Sveriges största e-handelsleverantörer har vi på Wikinggruppen i omgångar under åren diskuterat om vi skulle driva en egen webbutik. Vi har utöver en egen utvecklingsavdelning och testmiljö visserligen ett riktigt tight samarbete med många av våra kunder och är lyhörda och snabba att möta deras behov och önskemål för att utvecklas själva samt maximera deras konkurrenskraft men nu tar vi ett steg till. Genom att driva en egen webbutik på affärsmässiga grunder utbildar vi på bästa sätt vår egen personal inom alla frågor som e-handlare ställs inför i sin verksamhet. Vi får också en perfekt möjlighet att snabbt testa nya tjänster, funktioner och idéer under skarpa förhållanden, samla data samt utvärdera affärsnytta.

Så, därför är det med glädje vi kan presentera vår nya butik: bakplat.se :)

På bakplat.se hittar du bakplåtar, tillverkade i massivt stål som har en överlägsen värmeledningsförmåga. Med hjälp av en 10 mm tjock bakplåt kan du efterlikna en professionell pizzaugn eller brödugn hemma med hjälp av din vanliga hushållsugn. Stål leder värme 15-30 gånger bättre än sten och den ackumulerade värmen i stålet samt dess mycket goda värmeledningsförmåga ger möjlighet till en perfekt gräddad pizza eller ett perfekt gräddat bröd.

Varför blev det just bakplåtar?
Vi har genom åren haft flera olika produkter uppe på förslag, bla skidvalla samt en form av gallerglasögon! men det landade i massiva bakplåtar av flera anledningar. Hälsingland har gott om bakstugor med vedeldade stenugnar och i kombination med kunskap om stål uppstod en ide om att använda massivt stål i en vanlig hushållsugn för att efterlikna principen i en modern pizzaugn eller vedeldad stenugn, dvs att brödet eller pizzan även gräddas underifrån för snabb gräddning med perfekt resultat. Vi har även en ökande medvetenhet om vad vi stoppar i oss och en stark matlagningstrend i Sverige. Sagt och gjort, nu kan jag förverkliga en gammal ide samtidigt som personalen på Wikinggruppen blir aktiva e-handlare.

Produkterna vi säljer är lokalt producerade i Hudiksvall och vi har även haft riktigt kul med provbakningar och tester på kontoret :)

Välkommen till bakplat.se


← Se alla nyheter