19 april, 2018

Wikinggruppen lanserar Framgångsbiblioteket!

Hur växer och effektiviserar du din webbutik?
Idag är det mycket lätt att starta upp e-handel och man kan snabbt vara igång. Det är dock inte riktigt lika lätt att lyckas bra med sin e-handelssatsning då det krävs långsiktighet, hårt arbete och bra hantering/best practise inom ett stort antal områden för att få ett bra utfall.

Wikinggruppen har lång praktisk erfarenhet av e-handelsprojekt och med över 2 600 genomförda e-handelsprojekt vågar vi säga att vi har en väldigt bra bild över vad som krävs och hur man bör jobba för att lyckas bra. Detta vill vi på olika sätt förmedla till de e-handlare som använder Wikinggruppens e-handelsplattform och Framgångsbiblioteket är en ny sådan informationskanal.

Hur fungerar det?
Det finns mycket material och artiklar med tips och förslag om hur man jobbar på bästa sätt inom olika områden på Internet men problemet är ofta att det blir enskilda, stötvisa insatser och ingen kontinuitet i arbetet.

Därför har vi gjort en satsning på att samla våra bästa tips för att driva trafik, konvertera trafiken samt effektivisera flödena i er e-handel. Dessa tips är samlade i Framgångsbiblioteket som endast nås via kontrollpanelen i din webbutik hos Wikinggruppen. Vi har för närvarande ca 140 artiklar på plats, och vi kommer fortsätta att fylla på med fler tips kontinuerligt. Trevlig läsning och glöm inte att omsätta tipsen i praktiken också :)

Läs mer om Framgångsbiblioteket och hur vi tänkt här


← Se alla nyheter
Framgångsbiblioteket