27 februari, 2017

Wikinggruppen och Klarna presenterar – Mervärdespaketet!

Wikinggruppen och Klarna inledde 2015 ett nytt och djupare samarbete där Wikinggruppen blev så kallad Klarna Native Partner. Samarbetet möjliggjordes med hjälp av ny teknologi som gör att Wikinggruppen mycket enkelt och smidigt kan integrera och driftsätta den kompletta kassalösningen Klarna Checkout. Detta erbjuds till alla nya och befintliga e-handlare hos Wikinggruppen helt utan start- eller månadsavgifter från Klarna. Detta har varit första steget i Wikinggruppens och Klarnas gemensamma syfte att förenkla och kostnadseffektivisera för dig som e-handlare!

Resultatet har varit slående där butiker med Wikinggruppen + Klarna Checkout i snitt haft en tillväxt som är 3 gånger högre än e-handelsmarknaden i stort. Nu tar vi nästa steg!

2017 fördjupar Wikinggruppen och Klarna samarbetet ytterligare, genom att lansera ”Mervärdespaketet”, en uppsättning kraftfulla verktyg och tjänster för att stödja din fortsatta framgång och accelerera tillväxt. Exklusiva för dig som är kund hos Wikinggruppen och Klarna.

Läs mer om mervärdespaketet ->


← Se alla nyheter