Sökmotoroptimering – SEO Pro

SEO är en konkurrensfördel

Sökmotoroptimering för e-handlare – SEO Pro

Förutom trafik från Google-annonser, sociala medier och direktbesökare så består en stor del av trafiken av sk. organisk trafik från sökmotorer. Det vill säga personer som använt sökord i Google och Bing mm. och klickat sig in till webbutiken (inte via de betalda annonserna).

Genom att arbeta effektivt med sökmotoroptimering (SEO) så kan man göra så att webbutiken hamnar högre och högre på utvalda och relevanta sökord – att butiken blir mer synlig helt enkelt!

Fördelarna med sökmotoroptimering är många:

Teknisk SEO-analys: Vi eliminerar eventuella tekniska hinder för synligheten. (Vi spindlar igenom webshopen och kontrollerar meta-taggar, alt-taggar, svarskoder, rubriker, interna och externa länkar och mycket mer.)

Sökordsanalyser: För de varugrupper du prioriterar genomför vi en sökordsanalys, för att se till att relevanta sökords används. Vi utgår ifrån relevans och sökvolym.

Konverteringsanalys: vid kampanjer, annonsering och förändringar av funktionalitet i webshopen är det viktigt att inte glömma bort konverteringen. Vi ger dig tips och råd.

On page optimering: Vi jobbar kontinuerligt med webshopens textuella innehåll. Vi ser till att bra och relevanta meta title och meta descriptions läggs in, att brödtext och rubriker optimeras mot sökorden och att bilderna har alternativa bildtexter. Vi tipsar också om att skapa annat innehåll till kampanjer och bloggar för att öka synligheten i sökmotorerna och för att boosta konverteringen.

Statistikrapporter: Vi tar fram en månadsrapport där du får en bra översikt över trafik till webshopen, konverteringsgraden för de olika trafikkällorna samt en rapport med sökordens aktuella placering i Google.

Nyheter, tips & råd: Vi förser dig löpande med unika tips och råd samt branschnyheter.

I SEO Pro ingår:

Pris: 8 900 kr exkl. moms per månad. (10h arbete per månad ingår)

Mer information & beställning

Vill du komma i kontakt med oss angående SEO Pro paketet?
Vänligen skicka ett mail till , ring 010-177 99 33 eller använd vårt kontaktformulär.