Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Produkter & Tjänster

Wikinggruppen erbjuder ett brett spektrum av Internetrelaterade produkter och tjänster. Vi arbetar huvudsakligen med skapande av e-handelslösningar men även med olika typer av webbaserade administrativa system till våra kunder. Vi har även en egen driftmiljö och kan därför erbjuda kompletta lösningar för företag och organisationer.

E- handel / Webshop

Vi erbjuder ett populärt butikssystem som är smidigt och lättarbetat. Hos oss får du en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webshop med mycket hög funktionalitet. Vi står för professionell och unik design av din butik precis som du önskar den samt även drift, hjälp och support!

Läs mer om E-handel och webshop

Systemutveckling

Vi utvecklar skräddarsydda webbaserade system när befintliga produkter inte passar in eller nya behov uppstår. Det kan vara olika typer av stödsystem, integrationer, eller helt nya kompletta system. Vi är flexibla och kan därmed skapa helt skräddarsydda system och  e-handelslösningar oavsett storlek.

Läs mer om systemutveckling

Marknadsföring

Som e-handlare är du säkert redan medveten om hur pass viktigt det är att synas och kontinuerligt driva trafik till din webbutik. Wikinggruppen hjälper er att nå en intresserad och köpvillig målgrupp på ett kostnadseffektivt sätt via riktad digital marknadsföring!

Läs mer om marknadsföring

WGR DNS

Du kanske har flera domäner som du vill koppla till en webbutik eller hemsida. Med WGR DNS är det möjligt att fritt styra alla aspekter av dina domännamn och det går utmärkt att vidarebefordra domännamn korrekt med en så kallad 301 redirect enligt Googles anvisningar.

Läs mer om WGR DNS

Domänregistrering

Vi registrerar domännamn under de vanligaste toppdomänerna, tex .se , .com, .net .nu mfl. Tecknar du dig för en webbhotellplats eller webbutik hos oss, bjuder på registreringsavgiften och 1:a årsavgiften till berörd organisation.

Sök och registrera ledigt domännamn

Föreningssystem – fsy.se

Vi ger din förening en komplett och färdig hemsida med inbyggda funktioner för administration, kommunikation och information. Färdiga system finns till olika typer av föreningar, tex samfällighets, väg och bostadsrättsföreningar!

Läs mer om FSY