Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Systemutveckling

Tillsammans tar vi fram lösningar för just din verksamhet

Företag och organisationer har ofta behov av  funktioner och system som löser för dom unika behov och affärskrav.
Wikinggruppen skapar helt skräddarsydda system och applikationer till både små och stora företag. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet inom system och webbutveckling där vi bla jobbar med html, php, java, javascript, jQuery, open GL, C ++, samt databaser som MySQL samt MS SQL.

wikinggruppen-referenserVi har byggt kompletta och omfattande system som VILTSYS som är ett system för administration av älg/viltskötselområden. Systemet används idag av merparten av de stora skogsbolagen i Sverige. Vi har även byggt olika typer av intranät och speciallösningar åt tex Holmen Skog AB,  Stora Enso och SCA AB och ett stort antal B2B lösningar för e-handel till Sodexo AB mfl.

Exempel på fristående funktioner vi skapat är exempelvis dokumentarkiv, nyhetsfunktioner, faktureringsmoduler, sms funktioner, statistikfunktioner, online enkäter osv, listan kan göras lång.

Välkommen att kontakta oss med era frågor kring webbaserade funktioner/system.

Några referenskunder - Systemutveckling

jaktrapport.se

På uppdrag av fem av sveriges största skogsbolag - Holmen Skog AB, BillerudKorsnäs, SCA AB, Sveaskog och Stora Enso Skog AB - utvecklar Wikinggruppen sedan 2005 löpande ett rikstäckande system för hantering, rapportering och statistik gällande jakt. På jaktrapport.se kan jägarna enkelt rapportera in bland annat avskjutning och älgobservationer direkt på plats i skogen.


Sodexo AB

På uppdrag av Sodexo AB har Wikinggruppen utvecklat ett modulbaserat system med e-handelsfunktionalitet för hantering och bokning av olika tjänster.


holmensvu.se

På uppdrag av Holmen Skog AB har Wikinggruppen utvecklat ett internt system för hantering, rapportering och statistik gällande uppföljning av skogsvård.


Järvsö Bergcykelpark

Bokningssystem med e-handelsfunktionalitet till Järvsö Bergcykelpark för uthyrning av cyklar samt tillbehör. Systemet har även inbyggda skräddarsydda administrativa funktioner för hantering av in och utleverans mm.


Lögdö Wild

På uppdrag av SCA Skog AB har Wikinggruppen utvecklat ett bokningssystem med e-handelsfunktionalitet för uthyrning av stugor, campingplatser samt försäljning av fiskekort. Systemet har även inbyggda skräddarsydda administrativa funktioner för hantering av evenemang samt koppling till affärssystemet SAP.


Rovobs

På uppdrag av flera länstyrelser har vi skapat rovobs.se vilket är ett system där allmänheten kan se och rapportera observationer av rovdjur. Systemet skapar automatiskt rapporter, statistik samt kartvisning av observationerna.


Holmen Skog AB

Vi har byggt flera webbplatser/System till Holmen Skog med avancerade funktioner för administration, kommunikation, datainsamling samt information av vilt och älgskötselområden.


Scandair Helicopter AB

Hemsida samt intranät till Scandair Helicopter AB med funktioner för tidsrapportering, kommunikation, uppföljning, rapporter mm.


Movex Användarförening

Webbplats samt administrationssystem för Movex Användarförening. Systemet hanterar främst anmälningar och utskick till medlemsföretag, samt hantering av de aktiviteter som Movex användarförening tillhandahåller.


Relaterade länkar