Annonsplattform

Hitta nya kunder och återkoppla till tidigare besökare...

Annonsplattform

Wikinggruppen och Klarna erbjuder som en del i vårt gemensamma ”Mervärdespaket” en annonsplattform byggd av DanAds med mätning av Match2One. Vår gemensamma ambition med plattformen har varit att förenkla arbetet med att driva trafik mot sin webbutik på ett kostnadseffektivt sätt.

Vilka är fördelarna med detta?
Annonsplattformen ger dig möjlighet att enkelt skapa dina annonser och förbättrar automatiskt placeringarna av dina annonser med hjälp av smart data. Du syns på de största medierna (både digitalt och tryckt) och till bästa pris, tack vare toppresterande algoritmer som gör optimeringsarbetet åt dig.

Hur fungerar det?
Inne på plattformen kommer du hitta de bästa annonseringsmöjligheterna för att öka besökstrafiken till din webbshop, dels hitta nya kunder med även återaktivera tidigare besökare.

Aktiveringen av ditt konto sker automatiskt när du accepterar våra partners villkor. Sedan kan du direkt börja med din annonsering. Annonseringen kommer visas hos alla våra anslutna sajter, allt från Facebook, Spotify till Expressen, di.se och Aftonbladet.se. Plattformen erbjuds i samarbete med Klarna och DanAds som står för teknik samt support.

Vem kan använda annonsplattformen?
Då tjänsten är en del i mervärdespaket Klarna + Wikinggruppen är det därmed tillgängligt för dig som använder Wikinggruppens e-handelsplattform samt Klarna Checkout.

Se mer…
Titta gärna på filmen som vidare beskriver hur det fungerar.


Webinar
Vi har tillsammans med Danads & Match2One hållit ett webinar kring annonsplattformen. Hade ni inte möjlighet att medverka då har ni möjlighet att ta del av det via följande länk; https://youtu.be/22xkS1zv7hk