Annonsplattform

Hitta nya kunder och återkoppla till tidigare besökare på ett smart sätt...

Köp annonsplats enkelt och smidigt

Wikinggruppen erbjuder två olika annonsplattformar som sköts och underhålls av separata samarbetspartners. Ambitionen med att tillhandahålla dessa plattformar är att förenkla arbetet med att driva trafik till sin webbutik på ett smidigt, smart och kostnadseffektivt sätt för e-handlare som använder Wikinggruppens e-handelsplattform.


Plattform 1 – PipeAds

PipeAds – Bakgrund & Ambition
Wikinggruppen erbjuder i samarbete med Klarna, Google och DanAds en annonsplattform kallad ”PipeAds” som en del av det mervärdespaket som tagits fram av Klarna & Wikinggruppen. Vår gemensamma ambition med plattformen har varit att förenkla arbetet med att driva trafik mot sin webbutik på ett kostnadseffektivt sätt.

Vilka är fördelarna med detta?
Tack vare partnerskapet med Google kan annonserna som du skapar via PipeAds nå 90% av Internetanvändarna världen över, via miljoner av webbsidor, nyhetssajter, Google-sökningar samt andra Google-sidor såsom YouTube och GMail. Annonsplattformens smarta algoritmer ser även till att dina annonser placeras rätt och optimeras efter just din målgrupp!

Hur fungerar det?
Inne på PipeAds kommer du hitta smidiga verktyg för att enkelt skapa annonser och välja målgrupper. Kontot hos PipeAds är gratis – du betalar endast för de kampanjer du väljer att starta och det finns ingen minimibudget.

Vem kan använda PipeAds plattformen?
Då tjänsten är en del i mervärdespaket Klarna + Wikinggruppen är det därmed tillgängligt för dig som använder Wikinggruppens e-handelsplattform samt Klarna Checkout. Aktiveringen av ditt konto sker automatiskt när du accepterar våra partners villkor. Sedan kan du direkt börja med din annonsering!

Frågor kring PipeAds plattformen?
Vänligen kontakta PipeAds på e-postadressen


Plattform 2 – Match2One

Match2One – Bakgrund & Ambition
Wikinggruppen erbjuder i samarbete med Match2One en plattform för programmatisk annonsering, dvs automatiserad handel av digitala annonser, kopplad till er e-handel.

Vilka är fördelarna med detta?
Match2One ger dig möjlighet att enkelt skapa dina annonser och förbättrar automatiskt placeringarna av dina annonser med hjälp av smart data. Du syns på de största medierna (digitalt) och till bästa pris, tack vare toppresterande algoritmer som gör optimeringsarbetet åt dig.

Hur fungerar det?
Inne på Match2One kommer du hitta de bästa annonseringsmöjligheterna för att öka besökstrafiken till din webbshop, dels hitta nya kunder och även återaktivera tidigare besökare.

Vem kan använda Match2One plattformen?
Match2One är tillgängligt för alla kunder hos Wikinggruppen som använder vår e-handelsplattform.

Genom att öppna Match2One via knappen under ikonen ”Annonsplattform” i din webbutik hos Wikinggruppen godkänner du villkoren hos Match2One. Ditt konto aktiveras direkt och du kan börja med din annonsering. Annonseringen kommer visas hos alla anslutna sajter – allt från Facebook, Spotify till Expressen, di.se och Aftonbladet.se.

Frågor kring Match2One plattformen?
Vänligen kontakta Match2One på e-postadressen