Bli återförsäljare / partner

Bli återförsäljare och partner till Wikinggruppen och få löpande provision...

Wikinggruppen Partner

Jobbar du med design, trycksaker, hemsidor, som IT- konsult eller med reklam och vill kunna erbjuda en komplett webshop / e-handelslösning i kombination med detta som du kan arbeta med och kring? Exempelvis med din design, rådgivning mm. Vi startar nu upp ett Partner program för vårt WGR Direct paket.

Bli Wikinggruppen Partner

Bli återförsäljare / partner med Wikinggruppen, en av Sveriges största och mest erfarna leverantörer inom e-handel. Du får löpande provision varje månad under hela kundens livstid för de kunder som du refererar till Wikinggruppen. Låt oss stå för teknik, drift, support, installation, uppdateringar etc. Genom Wikinggruppens olika paketlösningar för e-handel kan du erbjuda dina kunder den bästa lösningen för just deras verksamhet. Det skapar trygghet både för dig och dina kunder!

Ok, varför skall vi bli partner med Wikinggruppen?

Det är snabbt och enkelt att starta en webshop hos Wikinggruppen. Till skillnad från många opensource lösningar behöver dina kunder ingen teknisk kunskap för att komma igång och behöver inte heller tänka på eller ha eget ansvar för drift, teknik etc. Alla de viktigaste funktionerna för att komma igång och driva e-handel effektivt är redan på plats i en och samma plattform från start.

Komplett & Skalbart

Wikinggruppens e-handelsplattform är komplett och har allt som behövs för att dina kunder skall kunna sälja sina varor i alla kanaler oavsett nivå. Fungerar för omsättning mellan 0 till hundratals miljoner. Det är lätt för både dig och dina kunder att komma igång men även skala upp verksamheten.

0 kr i startkostnad

Vårt WGR Direct paket kostar 1095 kr per månad och har allt man behöver för att komma igång och även driva e-handel effektivt. Allt man behöver är inkluderat utan startkostnad. Det innebär att dina kunder kan använda tid och resurser på andra tjänster som exempelvis marknadsföring.

Robust plattform & leverantör

Vår plattform har byggts och utvecklats omsorgsfullt i över 10 år. Plattformen är flexibel, robust och skalbar. Det innebär att kunderna enkelt kan skala sin verksamhet hos Wikinggruppen när de växer, oavsett om det är med nya funktioner eller förmågan att hantera många besökare och beställningar.

Stort nätverk av kopplingar

Ett effektivt e-handelsupplägg består idag ofta av en kombination av flera sammankopplade system som tillsammans skapar ett optimalt flöde för att driva trafik, konvertera trafiken till betalande kunder och hantera beställningar och kunder på ett tidseffektivt sätt. Wikinggruppen jobbar tillsammans med de främsta aktörerna inom alla områden som rör e-handel, betalningslösningar, affärssystem, logistiksystem, marknadsföring och försäljning.

Stöd från närmare 40 e-handelsspecialister

På Wikinggruppen jobbar 40 e-handelsspecialister som finns tillgängliga som stöd och support. Wikinggruppen är en av Sveriges mest erfarna e-handelsleverantörer och har därför mycket stor och bred erfarenhet av e-handel i Sverige samt utomlands. Detta säkerställer att kunderna får bra uppföljning och bra stöd på alla nödvändiga tjänster, och inte minst att du som partner får den hjälp som behövs.

Tjäna pengar löpande genom återkommande provision

Få återkommande intäkter varje månad samtidigt som du kan sälja dina tjänster runt  e-handelslösningen. Din provision blir större och större ju fler aktiva kunder du har hos Wikinggruppen. Du får även en översikt över dina inkomster och dina kunder via vår partnerportal.

Hur fungerar det?

1. Fyll i ansökningsformuläret
Tryck på knappen eller denna länk ”Bli Wikinggruppen Partner” och fyll i ansökningsformuläret. Du kommer att få ett svar på ansökan inom 48 timmar.

2. Få access
Givet att vi godkänner din ansökan får du sedan tillgång till partnerportal samt de verktyg du behöver.

3. Få betalt
Du får provision och löpande intäkter varje kvartal för all försäljning du genererar av WGR Direct. Om kunden i framtiden väljer att uppgradera till ett annat e-handelspaket hos Wikinggruppen, exempelvis WGR Plus, så behåller du din provision oavsett. Observera dock att provisionen oavsett framtida paket räknas på Direct värdet.

Hur får jag betalt och hur mycket?
Som partner får du återkommande intäkter varje månad baserat på hur många WGR Direct butiker du har refererat till Wikinggruppen.

1 – 5 butiker 20 % månatlig provision
6 – 15 butiker 25 % månatlig provision
16 – 25 butiker 28 % månatlig provision
26 – 50 butiker 32 % månatlig provision

Vi ser fram emot att se dig som partner med oss på Wikinggruppen för WGR Direct :)

Ok, jag vill bli Wikinggruppen Partner

 

Frågor?

Välkommen att ta kontakt med oss via e-post till eller på telefon 0650-75759 om du har frågor kring partnerprogrammet.

 

Läs mer om e-handel via Wikinggruppen
Befintliga WGR Direct partners till Wikinggruppen