Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

Hur byter jag från Quickbutik till Wikinggruppen?

Se till att ha de rätta verktygen och stödet för bästa möjlighet att växa!

Byta e-handelsplattform?

Håller du på att växa ur din nuvarande e-handelsplattform? Du kanske saknar vissa möjligheter som exempelvis skräddarsydda funktioner för just din verksamhet? Det kan kännas som ett stort steg att byta e-handelsplattform och det finns en del saker att tänka på och ta hänsyn till när man byter. Med god planering av projektet och stöd och hjälp av Wikinggruppen behöver det dock inte vara så komplicerat alls.uppgradering_wikinggruppen_400

Ok, hur importerar jag mina produkter från Quickbutik?
En flytt till Wikinggruppens e-handelsplattform kan göras på flera olika sätt men har man ett mindre antal produkter hos Quickbutik är det enklast att helt enkelt mata in produkterna på nytt.

Har man ett stort antal produkter kan man med fördel använda Wikinggruppens inbyggda import/export verktyg för att läsa in produkterna från Quickbutik.

När allt är klart med den nya butiken hos Wikinggruppen så pekas den om mot vår miljö och du använder det inbyggda 301 verktyget för att hantera dina gamla url:er enligt googles anvisningar för att inte tappa länkar och sökvägar. Kostnad för migrering 0 kr

 

Tänk på…

301 verktyg = Behåll länkkraften
Har du inarbetade adresser och sökvägar är det mycket viktigt att ta tillvara länkkraften på dessa vid ett plattformsbyte för att inte tappa positioner i Google och andra sökmotorer. I wikinggruppens webbutikslösning ingår ett verktyg för detta som med hjälp av sk 301 redirect vidarebefordrar dina gamla adresser till de nya och samtidigt talar om för google att det är de nya adressererna som gäller.

 tel  Frågor?

Har du frågor kring en eventuell flytt och byte av e-handelsplattform?
Välkommen att höra av dig via ett kontaktformulär, via E-post, eller genom att ringa 0650-757 59.

Varför ska jag välja en webbutik från just Wikinggruppen?

Varför just WGR?

Vill du veta mer om vår plattform?

Läs mer om Wikinggruppens e-handelsplattform