CDON Marketplace

Koppla din webbutik hos Wikinggruppen mot CDON Marketplace

Vad är CDON Marketplace?

CDON Marketplace är en enkel och effektiv kanal för att öka din försäljning genom att nå till miljontals nya konsumenter i både Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Hur fungerar det?

Med en koppling till CDON Marketplace från din webshop hos Wikinggruppen kan du som e-handlare mycket enkelt lägga upp dina produkter till försäljning via den integration vi gjort.
Vi erbjuder även en koppling till Sello som i sin tur erbjuder en koppling till CDON, samt ett femtiotal andra marknadsplatser. Läs mer här

Med kopplingen aktiverad kommer du ha en CDON Marketplace länk under produkthanteringen i din adminpanel. Du väljer själv vilka produkter du vill lägga upp hos CDON och du kan justera de parametrar som ska användas för just den varan. Lagersaldot är automatiskt synkroniserat och du kan ange ett begränsat lagersaldo om du vill, exempelvis om du vill sälja max 5 st av en vara hos CDON.

Varan skickas sedan upp till CDON Marketplace´s plattform och marknadsförs och säljs därefter av CDON, kunderna kan handla dina produkter precis som om det vore ett vanligt köp hos CDON, som tar hand om hela flödet från marknadsföring till betalning och support. När en av dina produkter säljs hos CDON så synkroniseras lagersaldo och det skapas med automatik en order i din webbutik, varpå det enda du behöver göra är att skicka varan till konsumenten från ditt lager. Beroende på hur stor omsättning ditt företag har via CDON Marketplace erhålls betalning mellan 14 och 30 dagar efter att försäljning skett. Du står själv för fraktkostnaden ut till konsument.

Ny version V4

Wikinggruppen använder den för 2021 nya produkthanteringsplattformen hos CDON, version 4.

Ok, Vad kostar det att använda V4?

Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 5 500 kr + moms för arbetet att installera tjänsten i din webshop, en löpande månadskostnad på 350 kr/mån + moms samt en transaktionsavgift på 1 kr/transaktion. CDON tar ut en % avgift på produktpriset samt en avgift i kr och du som e-handlare står för fraktkostnaden. Kontakta CDON för exakt prisuppgift.

Är ni intresserade av att sälja på fler marknadsplatser är sannolikt Sello ett bättre alternativ för er, genom Sello får ni access till 50+ marknadsplatser. Läs mer på vår info sida

Versionskrav

Observera att butiksversion WGR 6.0 eller högre krävs för att vi skall kunna installera och konfigurera modulen.

Mer information

Så här fungerar det för dig som e-handlare: http://cdon.se/marketplace/

Kom igång!

Intresserad av att komma igång med CDON Marketplace?
Vänligen skicka ett mail till eller ring 0650-75759

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform