FYNDIQ

Koppla din webbutik hos Wikinggruppen mot Fyndiq

Vad är Fyndiq?

fyndiq_logo_343Fyndiq är en enkel och effektiv kanal för att öka din försäljning genom att nå nya konsumenter. Framförallt kan Fyndiq hjälpa dig att sälja produkter som du har problem med att sälja själv på ett enkelt sätt utan risk.

Hur fungerar det?

Med en koppling till Fyndiq från din webshop hos Wikinggruppen kan du som e-handlare mycket enkelt lägga upp dina produkter till försäljning hos Fyndiq via den integration vi gjort.

Med kopplingen aktiverad kommer du ha en Fyndiq länk under produkthanteringen i din adminpanel. Där kan du justera de parametrar som ska användas hos Fyndiq för just den varan. Lagersaldot är automatiskt synkroniserat men du kan ett begränsat lagersaldo om du vill, exempelvis om du vill sälja max 5 st av en vara hos Fyndiq.

Varan skickas sedan upp till Fyndiqs plattform och marknadsförs och säljs därefter av Fyndiq som tar hand om hela flödet från marknadsföring till betalning och support. När en av dina produkter säljs hos Fyndiq så skapas sedan med automatik en order i din webbutik varpå det enda du behöver göra är att skicka varan till konsumenten från ditt lager. Du får regelbundna utbetalningar där Fyndiqs avgift är dragen. Du står själv för fraktkostnaden ut till konsument.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 2 395 kr + moms för arbetet att installera Fyndiq i din webbutik samt en löpande månadskostnad om 80 kr/mån + moms.

Fyndiq tar för närvarande ut en avgift om 10 % på produktpriset samt även en avgift i kr (4 – 8 kr) per produkt och du som e-handlare står även för fraktkostnaden. Komplett och uppdaterad information finns på http://wiki.fyndiq.com/sv/service-fee/

Mer information

Så här fungerar Fyndiq för dig som e-handlare: https://fyndiq.se/handlare/
Så här fungerar Fyndiq för en konsument: https://fyndiq.se/fyndiq/om-fyndiq/

Versionskrav

Butiksversion WGR 6.0 el högre krävs för att vi skall kunna koppla in Fyndiq.

Kom igång med Fyndiq

Intresserad av att komma igång med Fyndiq?
Vänligen skicka ett mail till eller ring 0650-75759

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform