Multibutikslösning

En administration - flera webbutiker!

Kör flera webbutiker i en och samma administration

Wikinggruppens Multishoplösning är ett smidigt alternativ för dig som vill ha flera fronter /olika domännamn kopplade till en och samma administrationssida. Fördelen med detta alternativ är i första hand förenad administration, gemensamt stöd för betalningsalternativ (oavsett leverantör) samt även enkelheten i att hantera ett sammansatt lagersaldo för alla webbutiker.

Separata domännamn samt separat och unik design

De ingående butikerna kan köras under separata domännamn, ha egen unik responsiv design samt naturligtvis eget produktutbud. Det gör att det utåt inte behöver synas att butiken är en del i ett flerbutikssystem.

Vad kostar det?

För Multishop lösningen betalar man fullt pris ber butik. Unik design samt programmering för respektive butik ingår. En startkostnad på 5 995 kr + moms för den konfiguration som krävs för att aktivera ”Multiläget”.

Tekniska krav & Begränsningar

Då en multishoplösning är en webbutik med flera ”fronter” kan det finnas en del begränsningar i denna lösning. Tag gärna kontakt med oss på Wikinggruppen för en diskussion kring bästa upplägg. Observera att denna modul är ej kompatibel med WGR Start, Start 2.0 eller WGR Direct.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform