Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

E-handelslösning för B2B

Använd plattformen enbart för B2B, både B2B & B2C eller enbart B2C...

B2B – Har du försäljning till avtalskunder och återförsäljare?

E-handel mellan företag till företag, B2B (Business-to-Business) växer snabbt och är ett effektivt sätt att öka smidigheten och tillgängligheten för dina företagskunder och även kapa kostnader.

Wikinggruppens e-handelslösning kan användas enbart för B2C, både B2B & B2C samtidigt eller enbart till B2B. Plattformen har ”out of the box” inbyggt stöd för försäljning till avtalskunder och återförsäljare med funktionalitet avsedd för detta ändamål med bla, separata prislistor efter inloggning, visning av pris inkl/exkl moms, visning av pris först efter inloggning, stafflade priser mm.

B2BEnbart B2B försäljning?

Om ni enbart jobbar som grossist och uteslutande säljer till ÅF eller avtalskunder kan vi anpassa din webbutik ytterligare och tex dölja priser (såvida man inte är inloggad), men ändå låta produktutbudet vara synligt om så önskas. Detta gör att det går utmärkt att använda Wikinggruppens e-handelsplattform som grossist och distributör.

Obegränsat antal prislistor

Det finns ingen begränsning på hur många prislistor du kan skapa vilket gör att du teoretiskt kan ha helt kundunika prislistor. Du kan även skapa tex 4st prislistor och sedan tilldela dina återförsäljare en av dessa, tex ”Prislista C”.

Ta in nya återförsäljare

Webbutiken innehåller färdig funktionalitet med formulär mm så att nya kunder kan ansöka om att få bli återförsäljare direkt i webbutiken.

Koppla till ditt affärssystem eller 3PL

Ett effektivt e-handelsupplägg består idag ofta av en kombination av flera sammankopplade system som tillsammans skapar ett optimalt flöde för att driva trafik, konvertera trafiken till betalande kunder och hantera beställningar och kunder på ett tidseffektivt sätt. Wikinggruppen jobbar därför tillsammans med ledande leverantörer av bland annat affärssystem och logistiksystem och har ett stort antal färdiga kopplingar. Läs mer om Partners & Kopplingar

Flexibelt & Anpassningsbart

Trots ett flexibelt system med mycket inbyggd funktionalitet kan det finnas behov av ytterligare anpassning. Vi har möjlighet skräddarsy din enskilda webbutik så att den passar din verksamhet exakt!

Fördelar

Flexibel och anpassningsbar e-handelslösning som fungerar för både B2C samt B2B eller både B2C & B2B samtidigt.
Helt webbaserat system, du kan jobba från vilken Internetansluten dator du vill.
 Möjlighet till kundunika prislistor.
 Möjlighet till krav på inloggning.
 Möjlighet till separat leveransadress mm.
 Möjlighet till stafflade priser.
 Möjlighet till sk paket-produkter dvs färdiga set av produkter (ex ficklampa  + batterier)
 Möjlighet till inkoppling av affärssystem, 3PL system mfl.
 Möjlighet till ytterligare anpassning av din enskilda webbutik efter önskemål, ex åf kartor mm

Vad kostar det?

Återförsäljare modulen ingår i vårt butikspaket WGR BAS  WGR Plus samt WGR Enterprise. Om ni idag har WGR Direct och önskar få Återförsäljarmodulen i er webbutik går det bra att uppgradera ert avtal, alternativt köpa till modulen separat för 80 kr/mån + moms.

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan via E-post på , eller genom att ringa 0650-757 59.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform