E-handelslösning för B2B – distributörer och grossister

Använd enbart för B2B, både B2B & B2C eller enbart B2C

Har du försäljning till slutkund men även avtalskunder och återförsäljare?

Wikinggruppens e-handelslösning har inbyggt stöd för försäljning till avtalskunder och återförsäljare. E-handelslösningen innehåller färdig funktionalitet för detta ändamål med bla, separata prislistor efter inloggning, visning av pris inkl/exkl moms etc.

B2BEnbart B2B försäljning?

Om ni enbart jobbar som grossist och uteslutande säljer till ÅF kan vi anpassa webbutiken ytterligare och tex dölja priser (såvida man inte är inloggad), men ändå låta produktutbudet vara synligt om så önskas. Detta gör att det går utmärkt att använda Wikinggruppens e-handelsplattform som grossist och distributör.

Obegränsat antal prislistor

Det finns ingen begränsning på hur många prislistor du kan skapa vilket gör att du teoretiskt kan ha helt kundunika prislistor. Du kan även skapa tex 4st prislistor och sedan tilldela dina återförsäljare en av dessa, tex ”prislista c”.

Ta in nya återförsäljare

Webbutiken innehåller färdig funktionalitet med formulär mm så att nya kunder kan ansöka om att få bli återförsäljare direkt i webbutiken.

Anpassningsbart

Trots ett flexibelt system med mycket inbyggd funktionalitet kan det finnas behov av ytterligare anpassning. Vi har möjlighet skräddarsy din webbutik så att den passar din verksamhet exakt!

Fördelar

Flexibel och anpassningsbar e-handelslösning som fungerar för både B2C samt B2B.
Helt webbaserat system, du kan jobba från vilken Internetansluten dator du vill.
 Möjlighet till kundunika prislistor.
 Möjlighet till anpassning av webbutiken efter önskemål, tex dolda priser för ej inloggade mm.

Vad kostar det?

Återförsäljare modulen ingår i vårt butikspaket WGR BAS  WGR Plus samt WGR Enterprise. Om ni idag har WGR Start och önskar få Återförsäljarmodulen i er webbutik går det bra att uppgradera ert avtal, alternativt köpa till modulen separat för 80 kr/mån + moms.

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan via E-post på sales@wikinggruppen.se, eller genom att ringa 0650-757 59.

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform