Adyen

Integrera Adyen i din internationella webbutik

Säljer du till länder utanför Norden? Adyen erbjuder en smidig och flexibel betallösning med olika flödesalternativ. Man kan kan välja en enklare variant med traditionellt betalfönster men det finns även en mer avancerad integration där betalningen genomförs direkt i webbutiken, dvs utan uthopp till externt betalfönster vilket bidrar till ökad konvertering.

Om Adyen?

adyenAdyen är ett ledande teknikföretag inom betallösningar som förser företag med en heltäckande global plattform för att acceptera betalningar var som helst i världen. Företagets vision är att förbättra kundupplevelsen, strömlinjeforma processer och i slutändan öka sina kunders intäkter. Adyen gör det möjligt för företag att hantera betalningar på nätet, via mobiler och fysiskt (POS) genom att acceptera fler än 250 betalningssätt och 187 transaktionsvalutor. Företaget har huvudkontor i Amsterdam och San Francisco, samt flera kontor i Nordamerika, Sydamerika, Europa och Asien, levererar Adyen betalningslösningar till mer än 3 500 kunder, inklusive fyra av de fem största amerikanska internetföretagen. Bland kunderna finns exempelvis Facebook, Netflix, Uber, Airbnb, Dropbox, Spotify, Groupon, Evernote, Booking.com, Viagogo, Yelp, Vodafone, Mango, O’Neill, SoundCloud, KLM och JustFab.

Ok, Vad kostar det?

Kostnaden för installation och konfiguration av Adyen i Wikinggruppens e-handelsplattform kan variera beroende på antal betalsätt och marknader. Utöver Wikinggruppens avgift så tillkommer Adyen´s avgifter.

Versionskrav

Obs att butiksversion 6.0 el högre krävs. Detta betalsätt är ej kompatibelt med WGR Direct

Läs mer

Adyens hemsida