BL Information

Koppla din webbutik mot BL Administration

Hur fungerar det?

Med många ordrar per dag kan manuell hantering av dessa bli rejält tidsödande. För att underlätta och spara massor av tid kan vi sätta upp en filexport i din webbutik som du sedan läser in i ditt BL Administration system. På så sätt förs kund- och orderinfo över dit och ligger klar för bokföring utan att du behöver mata in uppgifterna manuellt.

Integration
framat Synkning av kund från webbutik
framat Synkning av order från webbutik
framat Import av uppgifter från BL Administration
framat Synkning av data mellan systemen

Koppling steg 1

Med koppling steg 1 exporterar du en fil från webbutiken som du sedan läser in i ditt BL System.

Koppling steg 2 (Ej klart ännu)

Med koppling steg 2 kan du förutom att exportera kund- och orderdata till fil, även importera uppgifter från BL Administration till din webbutik hos Wikinggruppen.

Koppling steg 3 (Ej klart ännu)

Med en steg 3 koppling installerar vi en liten klient på den dator som kör ditt BL system. Klienten synkroniserar sedan med automatik mellan systemen så att lagersaldo etc hålls aktuellt.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en löpande månadskostnad på 60 kr samt en startavgift om 1 495 kr för arbetet med att konfigurera kopplingen till ditt BL Administration system. Observera att butiksversion WGR 6.0 el högre krävs. Moms tillkommer på angivna priser.

Mer information & Anslutning

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på Wikinggruppen på tel: 0650-757 59 för mer information om vår e-handelslösning samt kopplingen till BL Administration

blinfo