Collector Bank

Låt kunden handla på sina egna villkor med Collector Checkout

Varför välja Collector bank?

Låt kunden handla på sina villkor
– Med en kassa som samlar alla betalsätt kan du öka antalet lyckade köp. Collector Bank tar hela risken så att du får betalt direkt, oavsett vilket betalsätt slutkunden väljer.

Öka din konvertering
– En smidig köpresa ger större möjligheter till konvertering.

Lär känna dina kunder
– Med det kraftfulla verktyget Collector Insights kan du skaffa dig värdefull kunskap om dina kunder för att skräddarsy ditt erbjudande – vare sig du säljer till privatpersoner eller företag.

En Checkout som dina kunder värdesätter
– Collector Checkout är utvecklad med fokus på kundupplevelsen. Alla de viktiga betalsätten är samlade i en och samma lösning och dina kunder kan utan problem välja mellan direktbank-, kortbetalning, faktura eller delbetalning. Oavsett vilken metod de väljer sker betalningen direkt i checkouten och du får dina pengar redan nästa bankdag.

Till skillnad från andra betallösningar kan du som e-handlare själv bestämma om du vill ta ut fakturaavgift, och kostnaden tillfaller i så fall dig.

Låt din kunddata arbeta för dig
Collector Insights är ett kostnadsfritt verktyg för dig som använder Collector Checkout. Verktyget hjälper dig att analysera din kundbas, utveckla din affär och öka din försäljning genom att ge dig djupare insikter i dina kunders demografi, geografi, köpvanor och beteenden.

Genom att använda Insights kan du även förbättra ditt relationsbyggande för att få fler lojala kunder och därigenom ökad lönsamhet.

Versionkrav & Begränsningar

Version 6.0 eller senare av Wikinggruppens e-handelsplattform krävs för att vi skall kunna installera Collector. Collector Checkout har stöd för handel på både den svenska som den norska marknaden, men genom Wikinggruppens plattform stöds i dagsläget endast handel i Sverige. Detta betalsätt är ej kompatibelt med WGR Direct

Ok, Vad kostar det?

Grundkostnad för Collector Checkout är 3 995 kr + moms i startavgift och 2.45 % i transaktionsavgift från Collector. Har du större volymer kan du även kontakta Collector för en offert på vad det skulle kosta i just din butik. Wikinggruppen har en del manuellt arbete med att bygga in Collector i respektive butik och vi tar därför ut en avgift för att installera lösningen, vänligen kontakta oss för prisuppgift för just din butik.

Mer information och anslutning

Låter det intressant? Läs mer om Collector Checkout, eller kontakta:

https://www.collector.se/foretag/betallosningar/kontakta-oss/kontaktuppgifter/

 Övriga partners & kopplingar i Wikinggruppens e-handelsplattform