Creditsafe kreditupplysning

Ta betalt mot faktura till låg kreditrisk…

Genom att erbjuda fakturabetalning kan du få fler avslut i din webbutik

Öka omsättningen utan onödiga kreditförluster

Faktura är ett tryggt och säkert sätt för kunden att handla. Nackdelen med att erbjuda fakturabetalning är ju dock att du som handlare tar en kreditrisk varje gång du levererar något mot faktura.

Minska kreditrisken avsevärt med Creditsafe

Creditsafe

Genom ett samarbete med Creditsafe kan vi nu erbjuda en helt automatisk och sekundsnabb kreditupplysning av din kund. Godkänns kunden genomförs köpet, Om inte hänvisas han istället till andra betalsätt i webbutiken.

Kreditmallar enligt era önskemål

Som grund för den automatiska kreditbedömmningen används en sk kreditmall som tas fram utifrån era önskemål i samarbete med Creditsafe. Genom användandet av kreditmallar får du alltid korrekta kreditbedömningar och alla kunder behandlas och bedöms likadant.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 995kr + moms för vårt arbete att bygga in kreditupplysningen från Creditsafe i din butik. Utöver detta tillkommer Creditsafes avgifter.

Mer information & Beställning

På www.creditsafe.se finns mer information om Creditsafe och deras kreditupplysningstjänster. Du är också välkommen att kontakta en säljare direkt på Creditsafe för mer information samt beställning.

Telefon: 031-725 50 00
E-post: 

Relaterade länkar