Droshi

Kom igång med droppshipping via Droshi och en koppling till Wikinggruppen...

Droppshipping via Droshi

Droshi är i korta drag ett system som knyter samman återförsäljare och leverantörer för att göra det enklare för båda parter att jobba med dropshipping. Dropshipping är på inget sätt en ny företeelse utan en beprövad affärsmodell som är vanlig i länder som USA och Tyskland. Det innebär att en leverantör, distributör eller tillverkare levererar produkter direkt till en slutkund på beställning av en handlare varpå man alltså inte behöver ha ett eget lager.

Wikinggruppen samarbetar med Droshi
Wikinggruppen är delägare i Droshi och via detta samarbete kan Wikinggruppen erbjuda våra kunder högsta kompetens inom detta område. Detta gör även att det blir betydligt enklare att komma igång med dropshipping, både för nya och befintliga kunder hos Wikinggruppen genom den nya koppling vi byggt mellan systemen.

Vad är fördelarna för mig som webbutiksägare?
Ni väljer själva vilka produkter ur Droshis katalog ni vill marknadsföra och sälja. Detta innebär att ni på ett smidigt sätt kan komplettera ert befintliga utbud eller sätta upp en butik helt och hållet baserat på Droshis utbud. Inget lager och ingen logistik, Slipp krånglet med tull och avgifter, ett system och en integration för alla leverantörer och endast europeiska och kvalitetssäkrade leverantörer.

Hur fungerar kopplingen mellan Wikinggruppen & Droshi?
Det går naturligtvis att använda Droshi´s system fristående men den kopplingen Wikinggruppen byggt mellan systemen gör arbetet/flödet betydligt snabbare och smidigare. Med kopplingen på plats kan du,

 Importera produkter från Droshi till webbutiken på ett smidigt sätt
 Importera lagersaldo som sedan synkroniseras automatiskt
 Sätta egna utpriser, ändra titlar, ändra beskrivning, ladda upp fler bilder mm dvs allt man normalt kan göra med en produkt
 Givet att ni har API order modulen hos Droshi skickas order manuellt eller automatiskt till Droshi

Film
Vi har spelat in 2 st enkla demo-filmer om hur kopplingen ser ut och fungerar.
Del 1

Del 2

Vad kostar det?
Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 5 400 kr + moms för arbetet att installera Droshi modulen i din webbutik samt en löpande månadskostnad på 80 kr/mån + moms.  Kostnad hos Droshi kan variera då dom har har olika grundpaket, vänligen kontakta Droshi för exakt prisuppgift. Obs! Som kund hos Wikinggruppen har du 20 % rabatt på Droshis paketpriser.

Versionkrav
Observera att butiksversion WGR 6.0 eller högre hos Wikinggruppen krävs för denna modul.  Notera även att ni behöver ha Droshi´s API modul (ingår i deras Enterprise paket) för att vi skall kunna skicka lagd order i webbutiken vidare direkt till Droshi manuellt eller automatiskt.
Denna modul är ej kompatibel med WGR Start, Start 2.0 eller WGR Direct.

Läs mer om Droshi
Se vår intervju med Droshi´s COO på vår blogg ”E-handelsinspiration” samt deras hemsida

Kom igång!
Intresserad av att komma igång med en koppling till Droshi från din webbutik hos Wikinggruppen?
Vänligen skicka ett mail till sales@wikinggruppen.se eller ring 0650-75759

 Se fler tillgängliga moduler i Wikinggruppens e-handelsplattform