Är du redan kund hos Wikinggruppen? Missa inte våra moduler och kopplingar

e-conomic

Koppla din webbutik mot e-conomic

Skicka order och kundinfo från Din webbutik direkt till e-conomic

Med många ordrar per dag uppstår snart problemet att en manuell hantering av dessa nya kunder samt ordrar blir rejält tidsödande. Har du ett e-conomic system kan vi koppla ihop din webbutik hos Wikinggruppen till det och på sätt vinner du mycket tid.

Orderkoppling

Vi har tillsammans med Sharespine skapat en koppling från webbutiken till e-conomic´s system. På ett smidigt sätt kan du kopiera ordrar och kundinformation mm direkt från webbutiken till e-conomic. Integrationen innebär att order och kunduppgifter med ett klick eller helt automatiskt förs över till e-conomic i realtid. Du slipper därmed all tidsödande dubbelinmatning av kund och order. Integrationen innebär även att förutom att order och kunduppgifter förs över till e-conomic, så synkas även lagret och pris mellan webbutik och affärssystemet med automatik.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en startavgift om 2 795 kr + moms för arbetet med att konfigurera kopplingen tillsharespine e-conomic´s system samt en löpande månadskostnad på 60 kr + moms. Sharespine som står för själva synkningen mellan systemen tar ut kostnader enligt prisbild på följande länk.

Mer information och anslutning

Du är välkommen att ta kontakt med oss eller vår kontaktperson på Sharespine, David Duus för mer information ang kopplingen.

David Duus (Sharespine)
Tel: 031-704 38 00
Mob: 073-404 20 42
E-post: