Ecster Pay

Ta betalt och öka försäljningen med Ecster Pay i din webbutik

Om Ecster

ecster_235Ecster erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik genom en bred palett av betalsätt som ger konsumenter möjlighet att finansiera allt från de små vardagsinköpen till de lite större inköpen.

Vad är Ecster Pay ?

Ecster Pay är en ny e-handelkassa som siktar högre än det enskilda köpet. Kassan är byggd för att ge fler återkommande kunder och högre snittköp.

Ecster Pay fokuserar på att kunden ska känna sig trygg och ha kontroll genom hela köpet. Kunden behöver aldrig lämna din butik utan genomför köpet enkelt direkt i din butik. Alla steg är enkla och överskådliga med tydliga priser och villkor. Självklart ingår de mest efterfrågade betalsätten: kort, faktura och delbetalning.

Ecster Pay har fullt stöd för BankID. Det innebär inte bara hög säkerhet: kundens uppgifter är även förifyllda och kunden kan exempelvis välja att få sin vara levererad till en annan adress.

Varför Ecster Pay ?

Ecster Pay förbättrar köpupplevelsen för dina kunder. Med Ecster Pay får dina kunder ökad valfrihet och bättre koll på sitt köp. För dig innebär det en ökad konvertering och fler nöjda återkommande kunder. Med Ecster Pay förbättras köpupplevelsen genom att:

Vad kostar det?

Kostnaden för Ecster Pay är 395 kr/mån samt en transaktionsavgift på 2.25 % från Ecster. För Ecster Pay 2.0 krävs version 11.5.0 eller högre. Kostnaden för integrationen av Ecster Pay i din webbutik kan variera utifrån butiksversion och offereras från fall till fall.

Mer information & anslutning till Ecsters betaltjänster

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss eller Ecster direkt på telefon 08 – 701 79 10
Du kan också läsa mer på ecster.se

Kundtjänst Ecster
Tel: 08-701 79 10
E-post: 

Paketlösning för e-handel

Wikinggruppen har tillsammans med Ecster tagit fram en komplett paketlösning för e-handel, se Paketlösning med WGR BAS + Ecster Pay

Vill du testa butikslösningen?

Du är välkommen att fritt och förutsättningslöst testa Wikinggruppens e-handelsplattform under 30 dagar för att i lugn och ro kunna utvärdera om den passar dig och din verksamhet.

     

    Relaterade länkar
    Ecster faktura & Ecster delbetalning
    E-handel hos Wikinggruppen