Ecster

Få betalt och öka försäljningen med Ecster i din webbutik

Om Ecster

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Med en bred palett av produkter och tjänster får konsumenten möjlighet att finansiera både små vardagsinköp och större investeringar.

Därför Ecster

Med Ecster tar du enkelt betalt på de sätt som kunderna efterfrågar mest – oavsett om du säljer i butik eller på nätet.

Vilka tjänster erbjuder Ecster?

ecster-arrow Ecster Pay
Kassalösningen Ecster Pay är byggd för dagens konsumenter som vandrar mellan kanalerna och vill ha ett enhetligt erbjudande och en köpupplevelse av högsta klass. Kassan är byggd för att ge fler nöjda återkommande kunder och högre snittköp.

  • Kunden kan jämföra betalsätt
  • Kassan smälter in i din webbshop
  • Möjlighet att göra betalningar i världens alla valutor

Kassan är fullt responsiv och enkel att anpassa till just din webbshop. För återkommande kunder är det senast använda betalsättet förvalt och kunderna kan spara ett eller flera betalkort i kassan.
Läs mer om Ecster Pay

 

ecster-arrow Ecster faktura och Ecster delbetalning
Många kunder föredrar att betala med faktura när de handlar på nätet. Med faktura kan kunden tryggt betala sina köp i efterhand och behöver bara ange sitt personnummer. Du kan sälja utan risk eftersom Ecster tar hela kreditrisken.

Delbetalning ger fler personer möjlighet att handla i din webbutik då kunderna inte måste betala hela summan på en gång. Du får fler avslut och större ordrar. Kunden får alla sina köp på en samlingsfaktura månaden efter inköpet och kan sedan betala i sin egen takt. Vanliga delbetalningsalternativ är 6, 12 och 24 månader eller ”Köp nu – betala nästa månad”. Du får betalt direkt och överlåter kreditrisken till Ecster. Läs mer om Ecster faktura och Ecster delbetalning

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar inte ut någon avgift för installationen givet att butiksversion WGR 8.0 eller högre används. För Ecster Pay 2.0 krävs version 11.5.0 eller högre.

Mer information & anslutning till Ecsters betaltjänster

Om du vill ha mer information om Ecsters tjänster är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Wikinggruppen eller med Ecster direkt på telefon 08 – 701 79 10. Du kan också läsa mer på ecster.se

Kundtjänst Ecster
Tel: 08-701 79 10
E-post: 

Paketlösning för e-handel

Wikinggruppen har tillsammans med Handelsbanken & Ecster tagit fram en komplett paketlösning för e-handel, se Paketlösning med WGR BAS + Ecster Pay

Vill du testa butikslösningen?

Du är välkommen att fritt och förutsättningslöst testa Wikinggruppens e-handelsplattform under 30 dagar för att i lugn och ro kunna utvärdera om den passar dig och din verksamhet.

    Relaterade länkar