Fortnox

Komplett koppling till Fortnox affärssystem

Vi erbjuder en komplett koppling mellan webbutik och Fortnox affärssystem!

fortnMed många ordrar per dag kan manuell hantering av dessa bli rejält tidsödande. För att underlätta och spara massor av tid kan vi koppla din webbutik mot Fortnox så att kund och orderinfo förs över dit och ligger klar för bokföring utan att du behöver mata in uppgifterna manuellt.

Komplett koppling för bästa möjliga integration

Kopplingen mellan Fortnox affärssystem och Wikinggruppens e-handelslösning utnyttjar alla möjligheter i Fortnox api för bästa möjliga integration mellan systemen.

Ordrar och kunder

Integrationen innebär att order och kunduppgifter med ett klick förs över till Fortnox i realtid. Du slipper därmed all tidsödande dubbelinmatning av kund och order.

Artikelsynkronisering

Har du redan en artikellista i butiken eller hos Fortnox? Vår koppling kan skicka artikeldata från ena till det andra systemet med ett knappklick. Vi kan även starta en automatisk lageruppdatering som hämtar lagersaldo från Fortnox och uppdaterar butiken med jämna intervall.

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en löpande månadskostnad på 40 kr samt en startavgift om 1 495 kr för arbetet med att konfigurera kopplingen till Fortnox system.

Mer information & Anslutning

Så här gör du steg för steg om du vill komma igång med Fortnox hos Wikinggruppen,

1. Logga in på Fortnox
2. Klicka på användarnamnet (längst till vänster i övre högra menyn)
3. Klicka ”Administrera användare”
4. Klicka ”Lägg till integration”
5. Sök fram Wikinggruppen och välj Spara
6. Kopiera API-koden som visas och skicka till Wikinggruppen

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på Wikinggruppen på tel: 0650-75759 eller via e-post sales@wikinggruppen.se för mer information om vår e-handelslösning samt kopplingen till Fortnox affärssystem.