Fortnox

Spar tid med en koppling till Fortnox affärssystem...

Vi erbjuder en koppling mellan webbutik och Fortnox affärssystem!

Logga - FortnoxMed många ordrar per dag kan manuell hantering av dessa bli rejält tidsödande. För att underlätta och spara massor av din tid kan vi koppla din webbutik hos Wikinggruppen mot Fortnox så att kund och order (eller faktura) förs över dit och ligger klar för bokföring utan att du behöver mata in uppgifterna manuellt.

Ordrar/faktura och kunder -> Fortnox

Integrationen innebär att order (eller faktura) och kunduppgifter med ett klick förs över till Fortnox i realtid. Du slipper därmed all tidsödande dubbelinmatning av kund och order.

Man kan välja hur man vill ordrar förs över till Fortnox, antingen automatiskt eller manuellt. Man kan också välja hur man vill att ordrar ska komma in till Fortnox, som ”order”, ”ej bokförd faktura” eller ”bokförd faktura”.  Vidare kan man även välja om man vill skicka in order/faktura inkl moms eller exkl. Det går också att styra kontoplanen så att den blir som man önskar.

Artikelsynkronisering

Har du redan en artikellista i butiken eller hos Fortnox? Vår koppling kan skicka artikeldata från ena till det andra systemet med ett knappklick. Vi kan även starta en automatisk lageruppdatering som hämtar lagersaldo och uppdaterar webbutiken med jämna intervall.

Fortnox app gui

Vad kostar det?

Wikinggruppen tar ut en löpande månadskostnad på 60 kr samt en startavgift om 2 795 kr + moms för arbetet med att konfigurera kopplingen till Fortnox system.

Mer information & Anslutning

Så här gör du steg för steg om du vill komma igång

1. Logga in på Fortnox
2. Klicka på användarnamnet (längst till vänster i övre högra menyn)
3. Klicka ”Administrera användare”
4. Klicka ”Lägg till integration”
5. Sök fram Wikinggruppen och välj Spara
6. Kopiera API-koden som visas och skicka till Wikinggruppen

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på Wikinggruppen på tel: 0650-75759 eller via e-post för mer information om vår e-handelslösning samt kopplingen till Fortnox affärssystem.

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. För ytterligare information se www.fortnox.se .

 Se fler tillgängliga kopplingar och partners i Wikinggruppens e-handelsplattform