Klarna Checkout ingår alltid

Betalning via faktura, kort, delbetalning samt internetbank är inkluderat och färdigt att användas i din webbutik hos Wikinggruppen utan start eller månadskostnad från Klarna!

Klarna Checkout – Börja sälja redan idag. Allt ingår.

Du behöver inte koppla på någon kassalösning med betalningsfunktion. Den är redan på plats och klar att användas. Med Klarnas säkra och enkla köpprocess kan du öka din försäljning rejält. I kassan behöver dina kunder bara uppge information som de kan utantill, som mejladress och postnummer. Och de behöver inte betala innan de har fått och godkänt varan. Det gör att konverteringen blir hög, alltså att en stor del av de som kommer till kassan också genomför sitt köp. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt. Läs mer om varför du bör använda Klarna Checkout hos Wikinggruppen (pdf).

Betalningsalternativen kunden vill ha

Faktura – Delbetalning – Konto – Kortbetalning – Banköverföring

– Alla populära betalsätt finns inbyggda i Klarna Checkout, Faktura, konto, delbetalning, kortbetalning samt internetbank. Du får en komplett kassalösning där dina kunder kan handla tryggt, enkelt och friktionsfritt och betala på det sätt som dom önskar själva.

Vad kostar det?

Som Klarna Native partner kan Wikinggruppen erbjuda Klarna Checkout utan månadskostnad eller startavgift från Klarna. Klarna Checkout är inkluderat och färdig att användas i Wikinggruppens samtliga e-handelspaket version 8.5.0 el högre.

Startavgift från Wikinggruppen: 0 kr
Startavgift från Klarna: 0 kr
Månadsavgift från Klarna: 0 kr
Inlösenavtal: Inkluderat
Transaktionsavgiften till Klarna styrs av valt paket. Nedanstående priser avser svenska kunder,
WGR Direct: 2,79 % + 3,50 kr
WGR Bas: 2,59 % + 3,50 kr
WGR Plus: 2,29 % + 3,50 kr

Kom igång med Klarna Checkout hos Wikinggruppen

En integrerad lösning

Inga fasta avgifter

– Hos Wikinggruppen har du varken startavgift eller månadsavgift för Klarna Checkout. Du betalar enbart en transaktionsavgift per köp.

Funkar på alla plattformar

– I webbläsaren, mobilen eller på surfplattan. Klarna Checkout är anpassad att användas i alla format och på alla plattformar och anpassar sig automatiskt.

Ingen risk

– Klarna tar all risk och garanterar att du alltid får betalt oavsett om slutkunden betalar eller inte.

Enkelt att komma igång och använda

– Då Wikinggruppen redan har Klarna Checkout förinstallerat i alla paket är det mycket smidigt att komma igång. Oavsett om köparen väljer att betala med faktura, konto, banköverföring eller kort, har du som e-handlare en kontakt, ett kontrakt och avstämningsfil. Enklare blir det inte.

Nöjda kunder

– Med Klarnas säkra och enkla köpprocess kan du väsentligt öka din försäljning. Dina kunder behöver normalt bara ange e-postadress och postnummer och behöver inte betala förrän de mottagit och godkänt varan.

Ökad konvertering

– Klarna Checkout ger stora fördelar med sin enkelhet. Ingen omständlig registrering eller jobbiga formulär. Köpprocessen blir inte bara enklare, den kortas även ned och blir snabbare då köpet genomförs och bekräftas direkt. Den enkla och smidiga processen gör att fler besökare blir betalande kunder.

Exklusivt mervärdespaket Klarna + Wikinggruppen

– Klarna och Wikinggruppen har gemensamt tagit fram ett mervärdespaket för våra gemensamma kunder. Det består av en uppsättning kraftfulla verktyg och tjänster för att stödja din fortsatta framgång och accelerera tillväxt. Exklusiva för dig som är kund hos Wikinggruppen och Klarna.  Läs mer om mervärdespaketet.

Klarna Checkout

Är du redan kund hos Wikinggruppen? Kom igång direkt!

Kom igång med Klarna Checkout hos Wikinggruppen

Är du inte kund hos Wikinggruppen än?

Läs mer om Wikinggruppens e-handelsplattform