Klarna Faktura

Erbjud betalning med faktura i din webbutik...

Öka din försäljning med upp till 25%

Ju fler betalsätt du har i din webbutik, desto fler avslut kommer du att få, då kunden kan välja en betallösning som passar honom/henne.

Faktura – Välbekant, Tryggt och Säkert

Intresset för att handla på nätet ökar ständigt men många nätshoppare är fortfarande osäkra på hur de ska betala. Webbutiker som erbjuder faktura som betalningsalternativ skaffar sig snabbare lojala kunder och får därför ett försprång jämt emot den övriga marknaden. Med ”Klarna Faktura” handlar kunden enkelt med hjälp av sitt personnummer och får tryggt hem paketet tillsammans med ett inbetalningskort. Detta är helt säkert för butiken och hanteringen är lika enkel som kreditkortsförsäljning. Butiken slipper all administration och risk i samband med faktureringen till ett vettigt pris. Enklare kan det inte bli!’

Varför Klarna Faktura?

Det finns flera bra skäl till att välja ”Klarna Faktura” framför andra faktureringsplattformar. Klarna är ledande leverantör av smidiga girobaserade betalningslösningar och tar ett helhetsgrepp på hantering och risk med fullständig automatisering utan motstycke på den svenska marknaden.

· Klarna godkänner flest köp
Med över 20 miljoner transaktioner har Klarna byggt upp en av Europas största transaktionsdatabaser för näthandel. Det betyder att Klarna har ovärderlig information som tillåter dem att basera kreditbedömningar på mer än bara kreditupplysningar. På så sätt kan Klarna också godkänna fler köp än någon annan leverantör.

· Ökar din konvertering
En komplicerad betalningsprocess gör att man tappar kunder i kassan. På Klarna jobbar man aktivt med att förhindra detta genom att hela tiden förfina och förenkla betalningsprocessen för dina kunder. Detta, tillsammans med att över 46% av alla som handlar på nätet föredrar att betala med faktura, gör att din konvertering ökar ytterligare.

· Alltid betalt
Klarna står för kredit- och bedrägeririsken och garanterar att du alltid får betalt. Det innebär att du aldrig behöver vara orolig för att en kund inte betalar. Du behöver heller inte oroa dig för om ett köp skulle visa sig vara ett bedrägeri.

· Enkelt att komma igång
Klarna har arbetat med betalningslösningar till bla webbutiker i mer än 6 år. Därför vet vad som krävs för att du snabbt och enkelt ska komma igång och öka din försäljning.

· Möjlighet till internationell expansion
Går du i expansionstankar? Klarna är den enda aktören som erbjuder faktureringslösningar i 6 europeiska länder – en siffra som ständigt växer då Klarnas betalningslösningar kontinuerligt lanseras på nya marknader.

Varför faktura?

framat 41% av de som handlar på internet föredrar faktura som betalningsalternativ
framat 50% av de som handlar på nätet är oroliga för säkerheten
framat 29% av de som avstår från att handla på internet avstår för att de är oroliga för säkerheten.
Har du råd att förlora 29% av dina potentiella kunder?

framat Faktura ger upp till 25% i ökad försäljning och 10-20% i ökat snittordervärde
framat Faktura leder till mer impulsiva köp
framat Kunden får se varan de beställt innan de betalar för den
framat Kunden kan handla före löning eller när täckning saknas på kortet

Vad kostar det?

Då Wikinggruppen är Klarna Native Partner tar Klarna inte ut någon startavgift till Wikinggruppens kunder (ordinarie pris 2.995 kr) och inte heller någon månadsavgift (ordinarie pris 299 kr/mån) Du betalar därmed som kund hos Wikinggruppen enbart en transaktionsavgift om 2.75% + 11,90 kr per köp till Klarna vid användande av Klarna Faktura.

Priserna gäller endast om du samtidigt använder Klarna Checkout under Native avtalet.

Avgiften GARANTERAR dig att få ut dina pengar för försålda varor även om kunden inte betalar Klarna. Tar du ut en fakturaavgift av din kund, vilket är vedertaget och accepterat av kunderna, täcker du hela eller större delen av kostnaden. Kostnaderna är angivna exkl moms och avser försäljning i Sverige. Det finns även möjlighet att använda ”Klarna Faktura” i Finland, Danmark, Norge, Tyskland och Holland – kontakta oss om det är intressant!

Anslut din webbutik!

Du är välkommen att ta kontakt med Wikinggruppen eller Klarna för mer information och beställning av fakturabetalning till din webbutik.Du kan också läsa mer och med fördel beställa direkt på följande länk: merchants.klarna.com

Klarna AB 
Telefon: 08-120 120 00
Webb: www.klarna.com

 

Klarna Konto

Klarna konto ingår i Klarna faktura och ger dina kunder möjligheten att själva bestämma hur mycket av köpbeloppet som ska betalas varje månad. Dessutom samlar kunderna alla månadens köp på en faktura. För dig innebär Klarna konto en möjlighet som öppnar upp för fler köp och skapar köpstarkare kunder. Wikinggruppen installerar Klarna Konto funktionen kostnadsfritt i samband med installation av Klarna Faktura

Relaterade länkar