Memnon Networks

Effektivisera din frakthantering med ett TA system samt orderkoppling

Memnon Networks

Memnon Networks erbjuder ett enkelt och effektivt system för transportadministration (sk TA system) för alla typer av företag. Systemet hanterar alla dina transportörer i ett och samma system och spar mycket tid för dig som e-handlare.

Med Memnon Apport får du dina etiketter, frakthandlingar, tulldokument, sändningslistor, rapporter, m.m. utskrivna och EDI skickas automatiskt till dina transportörer. Ett obegränsat antal användare inom flera funktioner i organisationen har alltid tillgång till ett uppdaterat och driftsäkert system.

Det finns stöd för de största och ledande transportörerna på den nordiska marknaden t.ex. Bring, DB Schenker, DHL, DSV, Posten, Bussgods, GLS, OnRoad, TNT, m.fl.

Varför skall jag som e-handlare använda Memnon?

Med ett konto hos Memnon samt en orderkoppling mellan din webbutik samt Memnons system förenklar och effektiviserar du hela bokningsförfarandet av frakt rejält och spar mycket värdefull tid samtidigt som du minimerar risken för fel som kan uppstå vid manuell hantering. All nödvändig informations sammanställs och förs med automatik över från webbutiken varpå du får ett mycket smidigt flöde.

Hur kommer jag igång?

För att kunna använda Memnon behöver Du först teckna ett avtal med Memnon Networks. Du behöver även en orderkopplingsfunktion som knyter ihop din webbutik hos Wikinggruppen med Memnons system och därmed förenklar och effektiviserar hela bokningsförfarandet av frakt. Är du inte kund hos Memnon sedan tidigare är det bäst om beställningen går via Wikinggruppen då vi förhandlat fram så att dom inte tar ut sin startavgift på e-handelskunder hos Wikinggruppen.

Vad kostar det att använda orderkopplingen?

Orderkopplingen som behövs för att koppla ihop din webbutik hos Wikinggruppen med Memnons system kostar 1 800 kr/år. Wikinggruppen tar ut en engångsavgift om 1 695 kr för arbetet att installera kopplingen mellan webbutiken och Memnons system. Din kostnad för orderkopplingen blir därmed 3 495 kr det första året och därefter 1 800 kr/år.  Observera att beställningen måste gå via Wikinggruppen för att dessa priser skall gälla. Vänligen skicka E-post till   om du vill komma igång. (Alla priser är angivna exkl moms)

Vill du ha mer information?

Läs mer om Memnon Apport

Mer information och beställning

Vänligen ta kontakt med Wikinggruppen
Tel: 0650-75759
E-post:

 

*****************************************************************************

Skickar du enbart gods med Posten?

Läs mer om Pacsoft Online