Microsoft Dynamics NAV

Koppla ihop din e-handelslösning hos Wikinggruppen med ert Microsoft Dynamics NAV system...

Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV är ett komplett affärssystem främst avsett för mindre och medelstora företag utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål.

Koppla till ert Dynamics NAVISION system
Med en koppling mellan din webbutik och ditt affärssystem sparar du tid och ökar effektiviteten i det löpande arbetet markant. Wikinggruppen har erfarenhet och möjlighet att göra olika typer av kopplingar från våra e-handelslösningar WGR BasWGR Plus samt WGR Enterprise till ert Microsoft Dynamics NAV system, Exempelvis att exportera orderdata mot Navision.

Vad kostar det?
Kostnaden för kopplingen kan variera från fall till fall beroende på omfattning. Det krävs förutom arbetet som sker hos Wikinggruppen ofta även av en på Microsoft Dynamics NAV certifierad konsult.

WGR API för integration av externa system
Ett annat alternativ är att ni bygger en koppling genom Wikinggruppens API som kan användas för inkoppling av en stor mängd tredjepartssystem, exempelvis affärssystem och kassasystem. Läs mer om WGR API.

Mer information och anslutning
Du är välkommen att ta kontakt med oss på för mer information angående en koppling av ditt affärssystem mot din e-handelslösning hos Wikinggruppen.